همکاری تهران و باکو می‌تواند سبب ایجاد امنیت پایدار و رونق اقتصادی در منطقه شود

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: ایجاد امنیت پایدار، رونق اقتصادی و تعاملات فرهنگی در سایه همکاری های منطقه ای با مشارکت کشورهای همسایه محقق می شود.

به گزارش «نماینده»، سید علی یزدی خواه در رابطه با گفتگوی تلفنی وزرای امورخارجه ایران و جمهوری آذربایجان و تاکید بر مخالفت با حضور کشورهای خارجی در منطقه، گفت: ایجاد امنیت پایدار، رونق اقتصادی و تعاملات فرهنگی در سایه همکاری های منطقه ای با مشارکت کشورهای همسایه محقق می شود.

نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سیاست همسایه محوری در اولویت رویکرد دستگاه دیپلماسی دولت سیزدهم قرار دارد، اظهار کرد: بر این اساس مشاهده می شود که برگزاری کمیسیون های مشترک اقتصادی به طور ویژه در دستوکار قرار دارد لذا این مهم باید در روابط دوجانبه تهران و باکو به طور جدی دنبال شود.

وی با اشاره ابراز نارضایتی امیرعبداللهیان از اظهارات غیرواقع بینانه مقامات آذربایجان، ادامه داد: در واقع کشورهای همسایه باید مسائل و سوءتفاهم های خود را از طریق گفتگو مذاکره حل و فصل کنند نه اینکه این موضوعات را در رسانه ها مطرح کنند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: به عبارتی دیپلماسی بهترین گزینه برای رفع مشکلات و دغدغه ها است و این مهم در حالیست که دو کشور ایران و جمهوری آذربایجان با یکدیگر همسایه بوده و تاکید بر این رویه با تکیه بر مولفه حسن همجواری دارای اهمیت دوچندان است.

عضو مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ظرفیت های اقتصادی و ترانزیتی میان دو کشور وجود دارد که می تواند موجب درآمدزایی شود، خاطرنشان کرد: همچنین دو کشور می توانند در حوزه مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی نیز با اتخاذ رویکرد مشترک تاثیرگذاری داشته باشند که این مهم در شرایط کنونی دنیا دارای اهمیت است./