نایب رئیس کمیسیون آموزش:

رهبر معظم انقلاب با دریافت واکسن داخلی، ملت را در برابر یاس و ناامیدی و القائات غلط دشمن واکسینه کردند

عضو کمیسیون بهداشت مجلس با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب با دریافت واکسن داخلی، ملت را در برابر یاس و ناامیدی و القائات غلط دشمن واکسینه کردند، گفت: معظم له نسبت به اینکه آیا واکسن بومی دارای استانداردهای علمی و جهانی برای تزریق به مردم هست یا نه به نظر نهایی ‌رسیده اند و وقتی…

به گزارش «نماینده» سلمان اسحاقی در رابطه با اظهارات رهبر معظم انقلاب پس از دریافت واکسن کووبرکت مبنی بر اینکه مایل نبودم از واکسن غیرایرانی استفاده کنم و باید این افتخار ملی را پاس بداریم‌ و تأکید داشتم که دریافت واکسن در نوبت طبیعی خود انجام شود، گفت: مقام معظم رهبری در کشور به عنوان رهبری بسیار قانون مدار و قانونمند شناخته می‌شوند و در واقع با این اقدام خود را در مقابل کرونا واکسینه نکردند بلکه یک ملت را در برابر یاس و ناامیدی و القائات غلط دشمن واکسینه کردند.

وی دریافت واکسن بومی کووبرکت توسط مقام معظم رهبری را گامی بزرگ برای حمایت از تولید و دانشمندان داخلی دانست و افزود: معتقدم زمانی که رهبر انقلاب برای حمایت از تولید داخلی آستین بالا زدند تمامی دانشمندان با اشک شوق به حرکت ایشان نگاه می‌کردند و با این کار پرچم علم و دانش را برافراشتند.

نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس یازدهم با یادآوری اینکه اقدام ایشان در دریافت واکسن ایرانی و پرهیز از واکسن خارجی اقدامی شایسته و در جهت تقویت اقتصادی مقاومتی بوده است، گفت: معظم له به طور مداوم اقتصادی مقاومتی را مورد تاکید قرار داده‌اند و می‌فرمایند تا جان در بدن دارم از دانشمندان داخلی حمایت خواهم کرد و شاهد عملی کردن این فرمایشات ایشان در میدان عمل و در زمان دریافت واکسن بودیم.

اسحاقی یادآور شد: رهبر معظم انقلاب از اقتصاد مقاومتی یعنی ساخت واکسن در داخل کشور توسط دانشمندان ایرانی و از سویی علم و دانش و واکسن داخلی که به منزله حمایت از دانشمندان داخلی است و همچنین ایجاد انگیزه در میان آنها حمایت کرده‌اند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم افزود: به طور قطع رهبر معظم انقلاب نسبت به اینکه آیا واکسن بومی دارای استانداردهای علمی و جهانی برای تزریق به مردم هست یا نه به نظر نهایی رسیده اند و وقتی ایشان واکسن را دریافت کرده‌اند مردم با قوت قلب و اراده قوی‌تری می‌توانند به سمت استفاده از این محصول بروند.

سخنگوی فراکسیون هلال‌احمر مجلس شورای اسلامی افزود: نباید فراموش کرد که ایشان به عنوان رهبر امت و مرجع تقلید وقتی می‌خواهند به مردم توصیه‌ای کنند به نظر نهایی در مورد مفید بودن آن رسیده اند و این یکی از شاخصه های ویژه یک رهبر و مرجع تقلید است.