دولت هیچ برنامه‌ای برای محصولات کشاورزی مازاد ندارد

نماینده مردم اردبیل در مجلس با بیان اینکه لگدمال کردن تولید در سال جهش تولید به دور از عقلانیت است، گفت: هزینه تولید یک کیلو سیب زمینی 1800 تومان و قیمت فروش آن در هر کیلو هزار تومان است.

به گزارش «نماینده»،صدیف بدری در تذکر شفاهی خود در نشست علنی امروز (چهارشنبه 2 مهر 99) مجلس گفت: آقای رئیس جمهور! لگدمال کردن تولید در سال جهش تولید به دور از عقلانیت است. امروز هزینه تولید هر کیلو سیب زمینی توسط کشاورز 1800 تومان و قیمت فروش آن کیلویی هزار تومان است.

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: کشاورزی ما وضعیت اسفباری دارد، امروز گوجه کاران دشت مغان به خاطر قیمت پایین خرید گوجه محصولات خود را برداشت نکرده‌اند و اگر این وضعیت در مورد سیب‌زمینی کاران هم ادامه داشته باشد،‌ آنها محصولات و زمینشان را باهم شخم خواهند زد.

وی افزود: سالانه 850 هزار تن سیب زمینی در استان اردبیل تولید می‌شود که 600 هزار تن آن مازاد بر نیاز استان است اما دولت و وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت هیچ برنامه‌ای برای فروش، انبار یا صادرات آن ندارند.

بدری خاطرنشان کرد: البته انتظار ما از دولت زیاد است؛ چراکه دولت خود نیاز به ساماندهی دارد. وزارت صنعت که خود وزیر ندارد و بلاتکلیف است چگونه می‌تواند تکلیف کشاورزان را مشخص کند؟