نیازمندی آینده کشورمان رفع انحصار زبان انگلیسی در مدارس است

نماینده ملایر در مجلس با بیان اینکه نیازمندی آینده کشورمان حذف انحصار زبان انگلیسی در مدارس است گفت: باید با توسعه و تنوع زبان‌های خارجی در آموزش و پرورش ارتباطات‌ با کشورهای خارجی را گسترده کنیم.

به گزارش «نماینده»، حجت‌الاسلام احد آزادیخواه نماینده ملایر در مجلس  شورای اسلامی، گفت:‌ حذف انحصار آموزش زبان انگلیسی در زبان مدارس متأثر از نیاز فعلی و آینده کشورمان است.

وی افزود: باید با توسعه زبان‌های خارجی در مدارس به منظور افزایش ارتباطات با کشورهای خارجی انحصارشکنی از زبان انگلیسی در مدارس تحقق پیدا کند.

نماینده ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت:‌مقام معظم رهبری در دیدار معلمان و مدیران وزارت آموزش و پرورش خواستار شکستن انحصار آموزش زبان انگلیسی در مدارس شده بودند.

آزادیخواه گفت:‌طرحی هم‌اکنون در مجلس شورای اسلامی با افزایش امضاهای نمایندگان به منظور رفع انحصار زبان انگلیسی در سیستم آموزشی کشور وجود دارد و هرگز صحبتی از حذف زبان انگلیسی در مدارس نیست.

وی افزود: متأسفانه دست‌های پنهان و پیدا به دنبال این هستند که انحصار زبان انگلیسی در مدارس همچنان وجود داشته باشد.

نماینده ملایر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: براساس این طرح دانش‌آموزان دبیرستان مخیر خواهند بود بین زبان‌های مطرح دنیا هر زبانی که مایل بوده را انتخاب کرده و آموزش‌های لازم در این باره را فرا گیرد.

آزادیخواه تصریح کرد: براساس این طرح احتمال افزایش اعتبارات آموزش و پرورش برای جذب معلمان متبحر در زبان‌های غیر انگلیسی وجود دارد ولی معلمانی که تخصص لازم در 2 یا چند زبان خارجی را دارند وقت خالی نخواهند داشت.