تشکیل کمیته‌ای ویژه برای حل مشکلات کامیون‌داران در کمیسیون عمران مجلس

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس از تشکیل کمیته ویژه‌ای در این کمیسیون برای بررسی اعتراضات صنف کامیونداران و یافتن راهکاری برای مشکلات آنها خبر داد.

به گزارش «نماینده»، صدیف بدری سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از بررسی مشکلات کامیونداران در این کمیسیون خبر داد و گفت: قرار است مسئولان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و پلیس راه کشور در اینباره گزارشی به اعضای کمیسیون ارائه دهند.

وی درباره محورهای این گزارش افزود: بررسی دلایل و عوامل به وجود آمدن اعتراض و اعتصاب کامیون‌داران، بررسی وضعیت لوازم یدکی و افزایش قیمت این لوازم و همچنین بررسی کرایه حمل و نقل و تناسب آن با وزن بار و مسافت طی شده از جمله محورهای این گزارش است.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در هفته آینده و پس از سرکشی نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه مشکلات کامیونداران با حضور مسئولان ذیربط و همچنین نماینده‌های کامیونداران بررسی می‌شود، اظهار داشت: کمیته حمل و نقل کمیسیون نیز پیگیر این موضوع است و قرار است گزارشی در این باره به اعضای کمیسیون ارائه دهند.

بدری در توضیح مشکلات کامیونداران، گفت: کامیونداران معتقد هستند که درآمدشان با توجه به هزینه‌های بالا پاسخگوی معیشت آنها نیست؛ همچنین بخشی از کامیون‌داران خواهان این هستند که با شرایط آسان بتوانند کامیون‌های قدیمی خود را با کامیون‌های نو جایگزین کنند که دولت باید در این زمینه مساعدت‌های لازم را انجام دهد.

وی با بیان اینکه قیمت بالای لوازم یدکی نیز یکی دیگر از مشکلات کامیون داران است، تاکید کرد :حل مشکلات کامیونداران نیاز به آسیب‌شناسی دقیق دارد و امیدواریم که قانون حمل و نقل در کشور به نحوی تنظیم شود که مشکلات این صنف برطرف شود.

نماینده مردم اردبیل در مجلس همچنین از تشکیل کمیته ویژه‌ای در این کمیسیون برای بررسی اعتراضات صنف کامیونداران و یافتن راهکاری برای مشکلات آنها خبر داد.