اعزام ۲ عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس به منا برای بررسی ابعاد حادثه منا

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس از اعزام دو تن از اعضای این کمیسیون به منا برای بررسی ابعاد حادثه خبر داد.

به گزارش «نماینده» سیدحسین نقوی‌حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره حادثه منا، گفت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به طور جدی علل و ابعاد این حادثه را مورد بررسی قرار می‌دهد.

وی افزود: براساس برنامه‌ریزی‌هایی که در کمیسیون امنیت ملی مجلس انجام شده، قرار است ۲ تن از اعضای این کمیسیون همراه هیئت اعزامی دولت به منا، به این منطقه اعزام شوند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در ادامه، اظهار داشت: هنوز اسامی ۲ تن از اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس که قرار است به منا اعزام شوند، مشخص نیست و مقرر شده در جلسه فردای این کمیسیون با رأی اعضای کمیسیون انتخاب شوند.

نقوی‌حسینی در پایان خاطرنشان کرد: به طور قطع کمیسیون امنیت ملی مجلس این حادثه تأسف‌بار را محکوم می‌کند و دولت عربستان سعودی را مقصر اصلی وقوع این حادثه می‌داند.

به گزارش تسنیم، بر اساس اعلام سازمان حج و زیارت تاکنون بیش از ۱۳۱ تن از هموطنانمان در حادثه منا به شهادت رسیده‌اند و ۳۶۵ زائر ایرانی نیز مفقود هستند که تلاش‌ها برای یافتن آنها ادامه دارد.