هیات نظارت بر رفتار نمایندگان باید امیرحسین ثابتی را بابت ادعای مطرح شده احضار کند

نماینده مردم اصفهان در مجلس با اشاره به اظهارات امیرحسین ثابتی علیه نمایندگان مجلس گفت: ممکن است فردی شکایت کند یا اصلاً شکایتی مطرح نشود اما هیات نظارت بر رفتار نمایندگان می‌تواند او را احضار کند و توضیح بخواهد.

به گزارش «نماینده»، مهدی طغیانی، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با آوش در واکنش به اظهارات امیرحسین ثابتی مبنی بر اینکه نمایندگان مجلس قیمتی هستند، گفت: اگر واقعاً نمونه و مصداقی وجود دارد، باید مطرح شود. نباید همه را متهم کرد چراکه این کار به یک جمع ضربه می‌زند که اعضای آن مرتب تغییر می‌کنند و هویت جمعی مجلس را که در طول تاریخ این کشور برای آن فداکاری زیادی شده است، در ذهن مردم تخریب می‌کند.

او با اشاره به اینکه اظهارات این چنینی ممکن است موجب بی‌اعتمادی مردم به نمایندگان مجلس شود، اظهار کرد:  اگر واقعاً نمونه و مصداقی دارند باید آن را مطرح کنند.

طغیانی با اشاره به موضوع قیمت داشتن انسان‌ها بیان کرد: اینکه می‌گویند انسان‌ها قیمت دارند، حرف قرآن است. در قرآن آمده است: «آدم‌ها قیمت دارند اما قیمتشان بهشت است و نباید خودشان را به دنیا بفروشند.» بنابراین، اصل این حرف که انسان‌ها قیمت دارند، غلط نیست و آدم‌ها نباید خودشان را بفروشند.