قاسم جعفری، نماینده مردم بجنورد درمجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار"نماینده" اظهار داشت: جلسه مشترکی با نمایندگانی از وزارت آموزش، وزارت علوم و معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار کردیم تا توضیحات و برنامه هایشان در راستای اقتصاد مقاومتی را ارائه کنند و بنا براین شد اگر خلا های قانونی، قوانین موازی و یا معارض وجود دارد برطرف شود و گام های علمی و عملی تری را در راستای این رهنمود مهم رهبر معظم انقلاب برداریم.
وی ادامه داد: در کشور نیاز داریم ارتباط عملی بین صنعت و دانشگاه برقرار شود و از ایرادهای جدی ما اینست که بازار و صنعت خیلی به دانشگاه ها اعتماد نمی کنند.
این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی بیان داشت: آماری داشتیم که در آن بیان شده بود کمتر از ۱۰درصد صنایع یا جاهایی که نیاز به کار تحقیقاتی دارند برای انجام کارشان با دانشگاهها قرار داد می بندند و با مجوزهای پژوهشی که می گیرند بیشتر این قبیل کارها را خودشان انجام می دهند.
وی در ادامه تاکید کرد: بودجه ای که در کشور برای پژوهش پیش بینی می شود باید مانند کشورهای پیشرفته ۳ درصد شود اما عملا از ۴.۵ درصد بیشتر نمی شود و گاهی به نیم درصد هم نمی رسد.
نماینده مردم بجنورد با بیان اینکه اقتصاد ما راهی بجز این که دانش بنیان شود ندارد ،افزود: شرکت های دانش بنیان باید کمی جدی تر وارد میدان شوند، درست است که ما در رشد علمی رتبه خوبی داریم اما در تحقیقات کاربردی رتبه قابل تعریفی نداریم.









