تهدید کره شمالی به انجام شکل جدیدی از آزمایش هسته‌ای

بعد از اینکه شورای امنیت سازمان ملل اقدام اخیر کره شمالی در پرتاب موشک بالستیک را محکوم کرد، پیونگ‌یانگ تهدید کرد شکل جدیدی از آزمایش هسته‌ای را انجام خواهد داد.

به گزارش نماینده به نقل از شبکه تلویزیونی «ال‌بی‌سی»، وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‌ای اعلام کرد: این کاملا غیر قابل تحمل است که شورای امنیت با چشم بستن بر مانورهای جنگ هسته‌ای آمریکا، مانور پرتاب راکت‌های دفاعی ارتش کره شمالی را محکوم کند و آن را نقض قطعنامه‌ها و تهدیدی برای صلح و امنیت بین‌المللی بداند و بخواهد در قبال این مسئله «گام مناسب» اتخاذ کند.

در این بیانیه آمده: مانورهای کره شمالی برای مقابله با آمریکا شامل عملیات بازدارندگی هسته‌ای است که برای ردگیری اهداف دور برد و میان برد مورد استفاده قرار می‌گیرد. ما از شکل جدید آزمایش هسته‌ای برای تقویت بازدارندگی هسته‌ای خود صرفنظر نمی‌کنیم.

بر اساس این گزارش، بعد از اینکه کره شمالی دو موشک بالستیک میان برد را آزمایش کرد، شورای امنیت این اقدام را نقض قطعنامه های سازمان ملل اعلام و آن را محکوم کرد.