رزمندگان غیر شاغل دارای ۱۲ ماه سابقه بیمه می‌شوند

مجلس، دولت را موظف کرد رزمندگان غیر شاغل دارای ۱۲ ماه سابقه رزمندگی و پیشمرگان کرد مسلمان را تحت پوشش بیمه درمانی قرار دهد.

به گزارش نماینده به نقل از فارس نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی عصر امروز (شنبه) پارلمان، رسیدگی به بودجه ۹۳ را ادامه دادند و چند بند دیگر از تبصره ۱۵ این لایحه را پس از بررسی به تصویب رساندند.

طبق مصوبه مجلس، دولت موظف شدف رزمندگان غیر شاغل دارای ۱۲ ماه سابقه رزمندگی و پیشمرگان کرد مسلمان را تحت پوشش بیمه درمانی قرار دهد. اعتبارات این بند از ردیف بیمه ایرانیان قابل پرداخت است.

همچنین شرکت های بیمه‌ای مکلف شدند مبلغ ۲ هزار میلیارد ریال از اصل حق بیمه شخص ثالث دریافتی را طی جدولی که بر اساس فروش بیمه هر یک از شرکت‌ها تعیین و به تصویب شورای عالی بیمه می‌رسد به صورت هفتگی به درآمد عمومی ردیف ۱۶۰۱۱۱ جدول شماره ۵ این قانون نزد خزانه‌داری کل کشور واریز کنند. وجوه واریزی در اختیار نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران قرار می‌گیرد تا در امور منجر به کاهش تصادفات هزینه شود. در بند الحاقی یک مقرر شد، کارگاه‌های کشاورزی تحت شمول نظام صنفی کشاورزان، مشمول قانون معافیت از پرداخت سهم بیمه کارفرمایانی که حداکثر ۵ نفر کارگر دارند، مصوب ۱۳۶۱ و اصلاحات بعدی آن می‌باشند. آئین‌نامه اجرایی قانون مذکور توسط وزارت جهاد کشاورزی و صندوق تامین اجتماعی ظرف یک ماه از تصویب قانون تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.