ضرغام صادقی در گفت و گو باخبرنگار نماینده افزود: در کوتاه ترین زمان ممکن سخنان رهبری درباره غرب تعبیر شد و به اثبات رسید که هیچ گاه نمی توانیم به طرف مذاکره کننده که آمریکا در راس آن است، اعتماد کنیم و این بی اعتمادی زمانی توسط امام مطرح شد. الان هم توسط ایشان بیان می شود.
نماینده شیراز در مجلس عنوان کرد: آنها با این نقض پیمان نشان دادند دوست دارند دیگر کشورها را به استعمار دربیاورند و به آنها ظلم کنند و گر نه غنی سازی و دسترسی به انرژی هسته ای صلح آمیز، نیاز کشور است و پایه و اساس علمی دارد .
صادقی تصریح کرد:رهبری حرام بودن بمب اتم را بیان کرده اند و بنابراین مردم به این نکته می رسند که دشمن ما دشمنی است که در حقیقت دوست دارد مثل قبل به کشورهای دیگر ظلم کند و کشور ما را از یک حق واقعی اش دور کند و تحریم های ظالمانه ای رابر علیه ما بکار بگیرد ما فقط به دنبال حقمان یعنی غنی سازی انرزی هسته ای در داخل کشور هستیم .
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس خاطرنشان کرد: آنها بر ظلمی که به ضرر کشورهای مسلمان است اصرار دارند و این مذاکرات نشان داد آنها در وعده هایشان پای بند نیستند اما ما که ذی حق هستیم پای بند به اصولیم.









