حاشیه های جلسه دیروز فراکسیون اصولگرایان

جلسه فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی که روز گذشته با هدف بررسی صلاحیت سه وزیر پیشنهادی تشکیل شده بود با حاشیه هایی همراه بود.

فراکسیون اصولگرایانبه گزارش «نماینده» فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی روز گذشته با هدف بررسی صلاحیت سه وزیر پیشنهادی تشکیل جلسه داد. حاشیه های این جلسه را در ادامه بخوانید:

 

– جلسه در ساعت ۱۶:۳۰ آغاز و حدود دو ساعت به طول انجامید.

 

– سه وزیر پیشنهادی رئیس جمهور در این جلسه که به بررسی صلاحیت آنها مربوط می شد حضور یافتند. ابتدا فانی گزینه پیشنهادی آموزش و پرورش در جلسه حاضر شد و پس از او به ترتیب صالحی امیری و بعد از او نیز فرجی دانا به سالن محل جلسه آمدند.

 

– در این جلسه حدود ۸۰ نفر از اعضای فراکسیون اصولگرایان از جمله حدادعادل رئیس این فراکسیون حضور داشتند.

 

– فضای جلسه که با ریاست حدادعادل برگزار می شد صمیمی، دوستانه و بدور از تنش بود و این فضا تا پایان جلسه حفظ شد.

 

– داغ ترین و بحث انگیزترین مطالب مطرح شده به بررسی مسائل مربوط به صالحی امیری اختصاص داشت و در مقابل، کم حاشیه ترین بررسی ها هم مربوط به فرجی دانا گزینه وزارت علوم بود.

 

– پس از بررسی های نمایندگان و طرح شبهات و سوالات، فراکسیون اعلام نظر قطعی را منوط به جمع بندی مباحث ارائه شده نمود و اعلام آن را به زمان دیگری موکول کرد.

 

– زاکانی، نادران، طبیب زاده، شکر خدا موسوی و امیر آبادی از فعال ترین اعضای فراکسیون در هنگام بررسی وضعیت صالحی امیری بودند.

 

– وزرای پیشنهادی با معاونان خود در جلسه حاضر شدند. «رسولی نژاد» معاون وزیر پیشنهادی ورزش، «نصیری» معاون وزیر پیشنهادی علوم و «رئیسی» معاون وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش بودند که همراه وزرای پیشنهادی به جلسه فراکسیون آمده بودند.

 

– هنگام بررسی گزینه پیشنهادی وزارت علوم، حدادعادل که به عنوان رئیس فراکسیون جلسه را اداره می کرد با اشاره به شناخت خود از فرجی دانا و خانواده وی، او را فردی متدین معرفی و از وی خواست در تقویت فضای معنوی دانشگاه ها تلاش کند.