درگیریهای خونین تروریست‌ها در سوریه با یکدیگر

با آغاز درگیری میان تروریست‌ها در سوریه تعدادی کشته و زخمی برجای ماندند.

به گزارش «نماینده» به نقل از کیهان، درگیری‌های گسترده‌ای میان نیروهای ارتش آزاد سوریه و گروه‌های تکفیری وابسته به القاعده از جمله جبهه النصره در شهر ادلب در شمال غرب سوریه رخ داد که طی این درگیری‌ها شماری کشته و زخمی شدند.
این درگیری‌ها تنها دو روز پس از کشته شدن کمال حمامی یکی از رهبران برجسته ارتش آزاد به دست نیروهای وابسته به القاعده رخ داد که به دنبال آن ارتش آزاد این اقدام را اعلام جنگ توصیف کرد و به آنها 48ساعت فرصت داد تا عامل قتل وی را تحویل دهند.
در پی هشدار ارتش آزاد سوریه و تحویل ندادن عامل قتل کمال حمامی نیروهای ارتش آزاد در ادلب با عناصر مسلح القاعده درگیر شدند و در این درگیری‌ها تعداد زیادی به هلاکت رسیدند.
در همین رابطه سازمان دیدبان حقوق بشر سوریه که مقر آن در لندن قرار دارد نیز گزارش داد که این درگیری‌ها در نزدیکی شهرک «راس‌الحصن» در شمال ادلب و محل نگهداری مخازن سلاح ارتش آزاد رخ داده است.
از سوی دیگر، پیامد شکست سنگین گروه‌های تروریستی در سوریه این بار دامن مقامات آل‌سعود را گرفت و سعود الفیصل وزیر خارجه عربستان بندر بن سلطان رئیس دستگاه جاسوسی این کشور را مسئول همه شکست‌هایی عنوان کرد که گروه‌های تروریستی در سوریه متحمل می‌شوند.
سعود الفیصل، بندر بن سلطان را متهم کرد که برنامه‌ای برای فعالیت متمرکز گروه‌های تروریستی در یک شهر فراهم نکرده و پراکندگی گروه‌های تروریستی موجب شکست آنها شده است.
جبهه النصره و ارتش آزاد سوریه که هر دو با حمایت مالی قطر، عربستان و ترکیه در حال جنگ با نظام سوریه هستند اکنون دچار اختلاف شده‌اند.
این در حالی است که ارتش سوریه به پیروزی‌های چشمگیری در روزهای اخیر دست پیدا کرده و انتظار می‌رود ظرف روزهای آینده گروه‌های تروریستی آخرین مناطق تحت تصرف خود در استان حمص در مرکز سوریه را از دست بدهند و به این ترتیب ارتش سوریه کنترل کامل این استان سوریه را به دست خواهد گرفت.
ارتش سوریه روز شنبه موفق شد دو تونل به طول 300 و 400 متر را که تروریست‌ها از آنها برای پنهان شدن و نقل و انتقال نیرو و سلاح استفاده می‌کردند در منطقه قابون در استان دمشق کشف کنند.
در استان لاذقیه نیز یگان‌های ارتش سوریه در عملیات نظامی خود ده‌ها فرد مسلح وابسته به جبهه النصره را به هلاکت رساندند.
در جوبر نیز در استان دمشق ارتش موفق شد تعدادی از تروریست‌ها را به هلاکت برساند که در میان آنان دو فرمانده تروریست‌ها به نام‌های «عمار جمعه» و «محمد اکسوانی» کشته شدند.
همچنین «قاسم المغربی» سرکرده گردان موسوم به رجال‌الله در یکی از عملیات ارتش به هلاکت رسید.
ارتش سوریه کنترل دو روستا در استان ادلب را نیز در اختیار گرفته است. این در حالی است که نیروی هوایی و یگان توپخانه‌ای ارتش سوریه شماری از مراکز تجمع و مقرهای افراد مسلح در این روستاها را هدف قرار داده و منهدم کردند.