حسین نجابت عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگریان مجلس و رئیس ستاد انتخاباتی دکتر حدادعادل در گفت و گو با خبرنگار مجلس ایران با اشاره به ویژگی های نامزد نهایی اصولگرایان گفت: اصولگرایان باید تمامی شاخص های مدنظر رهبری را برای انتخاب کاندید نهایی و اصلح در نظر داشته باشندولایت پذیری، شجاعت و استکبار ستیزی، بی حاشیه بودن، اخلاقی و منطقی عمل کردن جزء نکات مهمی است که باید در اخلاق و رفتار کاندیدای نهایی موجود باشد.
نجابت در ادامه یادآور شد: هم اکنون و با حضور آقای هاشمی در انتخابات، کاندیدای نهایی اصولگرایان باید ویژگی مهم دیگری هم داشته باشند و آن این است که بتواند مباحثات و مبارزات منطقی را دنبال کند.
وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی هم اکنون به جایی رسیده که در معادلات منطقه ای و جهانی حضوری پررنگ دارد و رئیس جمهور بعدی باید فردی باشد که بتواند این وجهه و حضور را پررنگ تر کند، زیرا کشور برای این مهم هزینه های زیادی مانند جنگ و تحریم را پرداخت کرده است.
عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگریان اظهار داشت: ما در منطقه در مقابله با زیاده خواهی های استکبار پیش قراولیم و حضور ما به همراه روسیه توانسته به حضور اسد در جایگاهش کمک کند و رئیس جمهور بعدی باید این حضور را ادامه داده و حفظ کند.
به گفته نجابت، مسئله مهم تر از انتخاب کدام گزینه این است که اصولگرایان نباید هیچگاه از نگاه اتحادی بین خود غافل شوند.









