رضیان در نطق میان دستور:

اظهارنظرهای اخیر مقامات آمریکایی و سعودی نشان داد که داعش عروسک دست آنهاست

نماینده مردم قائم‌شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: اظهارنظر مقامات آمریکا و عربستان و برخی از جیره‌خواران آنها نشان داد که داعش عروسک دست آنهاست و این عناصر فاسد با هدایت آنها دشمن جان همه ملت ایران هستند.

به گزارش «نماینده» عبدالله رضیان در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس (۲۲ خرداد ۹۶) گفت: حادثه تروریستی هفته گذشته مجلس و مرقد امام خمینی (ره) و گزارش مسئولین امنیتی کشور در این باره حکایت از عمق دشمنی و خباثت دشمنان این نظام و انقلاب و ملت ایران دارد و اظهار نظر سخیف مقامات آمریکا به ویژه رئیس‌جمهور این کشور و مقامات عربستان و بعضی از جیره‌خواران آنها نشان داده است که داعش عروسک دست آنهاست و این عناصر فاسد با هدایت آنها دشمن جان همه ملت ایران هستند و برای آنها تفاوتی نمی‌کند شما از چه سنخ و جناحی باشید.

وی افزود: متاسفانه گاهی رفتارهای خودخواهانه جناح‌ها در کشور موجب صدمه به ملت خواهد شد و نگاه خدایی و پرهیز از دامن زدن به تفرقه و قطب‌بندی با عنوان اساسی‌ترین نیاز امروز جامعه ایرانی است و این نظام و انقلاب بر مدار باورها و ارزش‌هایی استوار است که با هدایت رهبری معظم انقلاب همیشه سربلند و استوار و قدرتمند بوده است.

نماینده مردم قائم‌شهر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این حادثه تلنگری بوده به همه تا هوشیاری تمام را در زمینه امنیتی و سیاسی و عقیدتی در کشور حول محور رهبری ایجاد کنیم و از تضعیف یکدیگر بپرهیزیم.

رضیان با اشاره به رای مجدد ملت به دولت یازدهم خاطرنشان کرد: دولت آقای روحانی برای ۴ سال دیگر تداوم یافته و این خواست اکثر ملت بوده اما در این ۴ سال گذشته آسیب‌های جدی در بدنه دولت و مدیریت اقتصادی و مدیریت‌های منطقه‌ای وجود داشته که یقینا نگاه مجلس و مردم آن است که در دولت آینده دقت بیشتری در انتخاب وزرا و مدیران ارشد و مدیران منطقه‌ای صورت گیرد و افرادی دلسوز و با انگیزه،‌انقلابی و جهادی و بی‌حاشیه و متخصص و مدبر انتخاب شوند.

وی افزود: مجلس به عنوان چشم بصیر ملت وظیفه نظارت بر دولت را بر عهده دارد. متاسفانه در یک سال سپری شده از مجلس دهم بسیاری از دستگاه‌های اجرایی سعی در بازی کردن با مجلس و نمایندگان را داشته‌اند و جدیت مجلس و هیأت رئیسه و کمیسیون‌ها برای ایفای رسالت وکیل‌المله بودن و دوری از مماشات و حفظ کرامت و جایگاه مجلس امری مهم و قابل تأمل است و از طرفی دولتی‌ها جایگاه و موقعیت قانونی خود را در مقابل مجلس درک کنند.

نماینده مردم قائم‌شهر در مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به مشکلات حوزه انتخابیه خود در بخش‌های مختلف از مسئولان خواستار رسیدگی به این مشکلات و حل آنها شد.