|
محدوده |
ودیعه |
اجاره |
|
ونک خیابان شیراز |
۴۰.۰۰۰.۰۰۰ |
۱.۰۰۰.۰۰۰ |
|
نواب-زمزم |
۱۸.۰۰۰.۰۰۰ |
۲۰۰.۰۰۰ |
|
تهرانپارس-پروین |
۲۷.۰۰۰.۰۰۰ |
۴۵۰.۰۰۰ |
|
صادقیه-قبل از جناح |
۳۵.۰۰۰.۰۰۰ |
۸۰۰.۰۰۰ |
|
امام حسین-به سمت خراسان |
۲۰.۰۰۰.۰۰۰ |
۴۰۰.۰۰۰ |
گفتنی است خرید جهیزیه با ملاک های مذکور حداقل ۱۲ میلیون تومان سرمایه نیاز دارد؛در بازار لوازم خانگی داخلی یخچال فریز از ۸۵۰ هزار تومان تا دو میلیون تومان، اجاق گاز از ۹۰۰ هزار تومان تا دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و ماشین لباس شویی از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تا یک میلیون ۸۰۰ هزار تومان خرید و فروش می شود.
|
شرح کالا |
قیمت(تومان) |
|
یخچال فریزر |
یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان |
|
اجاق گاز |
یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومان |
|
ماشین لباسشویی |
یک میلیون و ۲۴۰ هزارتومان |
|
یک تخته فرش |
یک میلیون و ۴۸۰ هزار تومان |
|
تلویزیون
|
یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومان |
|
جاروبرقی |
۳۷۰ هزار تومان |
|
ست لحاف دونفره |
۶۹۵هزار تومان |
|
چرخ گوشت |
۳۵۳هزار تومان |
|
سرویس چینی ۲۹ پارچه غذاخوری |
۵۱۲ هزار تومان |
|
ست کتری قوری شیردار |
۱۵۰ هزار تومان |
|
سرویس قابلمه |
۴۰۰ هزار تومان |
|
سایر وسایل خرده |
جمعا دومیلیون تومان |
|
جمع کل |
۱۲ میلیون تومان |
برای برگزاری مراسم باید هزینه ورودی تالار به علاوه شام را برای هر نفر جداگانه بپردازید که برای ۲۰۰ نفر میهمان رقمی معادل هفت تا ۱۰ میلیون تومان(بسته به منطقه و نوع سرویس) آب می خورد، در ضمن هزینه میوه، شیرینی و گل نیز باید جداگانه پرداخت شود؛ همچنین پس از هزینه های آرایشگاه باید برای به ثبت رساندن این مراسم هزینه های بیشتری را متحمل شوید.
شرح هزینه های برگزاری ازدواج به شرح ذیل است:
|
شرح |
مبلغ(تومان) |
|
ورودی تالار به همراه شام |
۷.۰۰۰.۰۰۰ |
|
میوه و شیرینی |
۲.۰۰۰.۰۰۰ |
|
آتلیه (۱۰ عکس در باغ-۱۰ عکس آتلیه- یک عکس با قاب- ۵عکس اسپرت) |
۲.۵۰۰.۰۰۰ |
|
فیلم برداری |
۱.۵۰۰.۰۰۰ |
|
آرایشگاه عروس |
۱.۰۰۰.۰۰۰ |
|
ماشین عروس و گل |
۳۰۰.۰۰۰ |
|
اجاره لباس عروس |
۷۰۰.۰۰۰ |
|
مجموع |
۱۵.۰۰۰.۰۰۰ |
قیمت های ذکر شده بر اساس خرید کالا های تولید داخل، تالار معمولی و یک منزل ساده بوده که فراهم کردن همین حداقل ها نیز برای اکثر خانواده های جامعه دشوار است.
پس از ازدواج نیز هزینه های زیادی بر دوش خانواده بوده که تامین آنها نیز با شرایط فعلی اقتصادی و اجتماعی مشکل است؛ همه مشکلاتی که امروزه شاهد آن هستیم به مانند زنجیره ایست که هرحلقه آن بر دیگری تاثیر مستقیم می گذارد، اگر طرفین بتوانند اندکی از توقعات خود بکاهند می توان حتی همین هزینه های حداقلی را نیز کاهش داد اما نباید از مسئولیت سنگین نهاد های حاکمیتی نیز غافل شد.
گفتنی است دولتی ها برای ترغیب جوانان به امر ازدواج طرح های زیادی را مطرح کردند اما اکثر آن ها بر روی کاغذ طرح های خوبی بنظر می رسید و در مرحله عمل یا ناقص اجرا شد یا اصلا به مرحله اجرا نرسید.
امید است بعد از گذشت نزدیک به چهار سال فعالیت دولت تدبیر باندیشیده تا بالاخره این قفل زندگی مردم باز شود









