انتقاد ضرغامی از عدم برگزاری منظم جلسات شورای‌ عالی فضای مجازی

عضو شورای عالی فضای مجازی با انتقاد از روند تشکیل جلسات این شورا ابراز تاسف کرد که جلسات شورای عالی فضای مجازی به‌ صورت منظم و درست تشکیل نمی‌شود.

به گزارش «نماینده»، سید عزت‌الله ضرغامی “عضو شورای‌ عالی فضای مجازی” با اشاره به برگزاری نامنظم جلسات شورای‌ عالی فضای مجازی، گفت: در جلسات شورای‌ عالی فضای مجازی موضوعات اصلی که امروز مسئله این حوزه است، به‌ درستی مورد توجه و بررسی قرار نمی‌گیرد.

رئیس سابق رسانه ملی با ابراز امیدواری نسبت به اصلاح این رویه، تاکید کرد: سیاست‌گذاری‌ها و تصمیمات شورای عالی فضای مجازی متناسب با پیشرفت فضای مجازی نبوده و پاسخ‌گوی نیازهای مردم و به‌ ویژه جوانان نیست.

هفدهم اسفند ۱۳۹۰ با دستور رهبر معظم انقلاب شورای عالی فضای مجازی تشکیل و اعضای حقیقی و حقوقی این شورا که ریاست آن بر عهده رئیس‌جمهور است، تعیین شدند.

گفته شده شورای‌ عالی فضای مجازی در بیش از ۳ سال فعالیت خود تنها سه مصوبه را به تصویب رسانده  که هیچ کدام از مصوبات اجرایی نشده است.