به گزارش نماینده به نقل از (ایسنا) منطقه مازندران حجتالاسلام علی اکبر ناصری، امروز در اولین همایش فرصتهای سرمایهگذاری استان مازندران که در مجتمع نفت محمود آباد برگزار شد، با بیان اینکه مازندران جلوهگاه اسماء حسنی الهی است، گفت: همزمانی این همایش با دهه غدیر را باید به فال نیک گرفت چرا که علی(ع) تولیدگر بینظیر تاریخ بشریت بود.
وی افزود: علی(ع) با کمترین امکانات در سرزمین خشک و در زیر گرمای طاقت فرسا روز به چاه کنی میپرداخت و خود در مصرف به کمترینها قناعت میکرد.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی افزود: در دین مبین اسلام کسب روزی حلال که عاری از رشوه، اختلاص و… باشد افضل عبادات یاد شده ولی ما به این گونه روایات کمتر پرداختیم.
وی ادامه داد: برای همه مسلم است که مازندران اختصاص به مازندرانیها ندارد بلکه به ۸۰ میلیون ایرانی تعلق دارد و نیاز است به صورت قاطع و همه جانبه به بخشهای مختلف این استان توجه شود.
ناصری با اشاره به اینکه باید آییننامه هشت گانه مشوقهای سرمایه گذاری صنعت را در برنامه داشته باشیم، اظهار کرد: راههای ورودی مازندران از اعتبار ۱۰۰ درصدی بهرهمند شدند.
عضو کمسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت اشتغالزایی گفت: اگر احیانا مسئولی در استان رویکردش تشویق به رونق صنعت نباشد و نسبت به فرصتهای اقتصادی آن کم توجه باشد جایش در این استان نیست.
وی از رئیس مجلس شورای اسلامی خواست رویکرد حمایتآمیزی نسبت به مازندران در مجلس داشته باشد تا شاهد شکوفایی این استان در بخشهای مختلف باشیم.








