به گزارش نماینده، گرچه سایت باشگاه العربی قطر هنوز عکس یادگاری اشکان دژاگه با پیراهن این تیم را منتشر نکرده، اما آنها نام اشکان دژاگه را در لیست مسافران این تیم برای اردوی تدارکاتی آلمان گذاشتهاند. العربی صبح چهارشنبه قطر را به مقصد آلمان ترک میکند تا در نورنبرگ اردو بزند.
این اردو از چهارشنبه ۳۰ جولای (امروز) تا ۱۴ آگوست به مدت دو هفته برقرار خواهد بود. العربی در این اردو ۴ مسابقه تدارکاتی برگزار خواهد کرد که اسامی حریفان این تیم متعاقبا اعلام خواهد شد.
سایت باشگاه العربی در خبری که در مورد این اردو نوشته، نام اشکان دژاگه را بین بازیکنان این تیم قرار داده است.
«اشکان دیجاجاه» نام جدید بازیکن تیم ملی ایران!
«دژاگه» نام خانوادگی بازیکن تیم ملی ایران است؛ بازیکنی که طبق تایید باشگاه فولام انگلیس، به العربی قطر رفته است. حالا قطریها که در زبان عربی حروف «ژ» و «گ» را ندارند، باید با نامی جدید، دژاگه را صدا کنند. سایت باشگاه العربی قطر در خبری که منتشر کرده، نام خانوادگی اشکان را «دیجاجاه» نوشته؛ نامی که از این به بعد گزارشگران قطری هم با همین تلفظ او را خطاب قرار خواهند داد و شباهت چندانی با نام خانوادگی واقعی دژاگه ندارد.

منبع:خبر آنلاین








