آخرين مواضع سازمان ليگ

باشگاه‌ها می توانند جای سرباز فراری شان، بازیکن بگیرند

رييس سازمان ليگ درخصوص سرباز شدن اين بازيكنان به نكته جالبي اشاره كرد و گفت: در صورتي كه تخلف اين بازيكنان قطعي شود، باشگاه مربوطه مي‌تواند جاي بازيكنان سربازاش يك بازيكن ديگر جذب كند.

به گزارش نماینده مهدی تاج رییس سازمان لیگ، درخصوص پخش تلویزیونی رقابت‌های لیگ برتر و همچنین ماجرای کارت‌های معافیت بازیکنان متخلف حاضر در لیگ برتر، به بانک ورزش گفت: اینکه بازیکنان متعلق به چه باشگاهی هستند برای ما مهم نیست و به شدت با این موضوع برخورد می‌کنیم. متاسفانه یک عده می‌گویند که مسوولین نمی‌خواهند با این موضوع برخورد شود اما موضع ما محکم است و قبلا هم درخصوص ثبت قراردادها این موضوع را گوشزد کرده‌ایم.
رییس سازمان لیگ درخصوص سرباز شدن این بازیکنان به نکته جالبی اشاره کرد و گفت: در صورتی که تخلف این بازیکنان قطعی شود،   باشگاه مربوطه می‌تواند جای بازیکنان سربازاش یک بازیکن دیگر جذب کند.
تاج همچنین درخصوص حق پخش تلویزیونی ادامه داد: صدا و سیما تا به امروز این موضوع را حل نکرده و ما به آقای ضرغامی درخصوص حل این مشکل نامه‌ای زده‌ایم و در صورتی که تا ۲۴ ساعت قبل از برگزاری هفته اول رقابت‌های لیگ برتر این موضوع حل نشود، سازمان لیگ از پخش بازی‌ها معذور است. در صورتی که صدا و سیما موضوع حق پخش را تعیین و تکلیف نکند، ما طبق مصوبه هیات رییسه سازمان لیگ به طور قطع اجازه حضور دوربین‌های تلویزیونی را به ورزشگاه‌ها نخواهیم داد.
رییس سازمان لیگ همچنین درخصوص جلسه‌ای که در شورای تامین استان تهران داشت، گفت: در این جلسه شورای تامین با برگزاری بازی‌های پرسپولیس و استقلال در ورزشگاه‌های دیگر به عنوان میزبان مخالفت کرد و قرار شد بازی‌های این دو تیم در ورزشگاه آزادی برگزار شود. از همین روی وزارت ورزش و سازمان لیگ بخشی از هزینه‌‌های ورزشگاه آزادی را می‌دهد و این دو باشگاه هم برای هر بازی باید ۵۰ میلیون تومان پرداخت کنند.