به گزارش «نماینده»، حجت الاسلام و المسلمین علی محمدی عصر یکشنبه ۱۰ آبان ماه در نشست مشترک کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به اینکه فعالیت سازمان اوقاف شامل سه حوزه قرآن، موقوفات و بقاع متبرکه است، اظهارداشت : در حوزه قرآن برگزاری مسابقات قرآن در سطوح شهرستانی، استانی و کشوری در دستور کار است که مسابقات کشوری قرآن، محصول برگزاری ۱۶۰۰ مسابقه در سطوح شهرستانی و استانی است و در نهایت دو نماینده در رشته های قرائت و حفظ کل از جمهوری اسلامی ایران در مسابقات بین المللی قرآن کریم شرکت می کنند.
وی با اشاره به اینکه پس از مطالبه مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت ۱۰ تا ۱۵ میلیون حافظ قرآن در کشور در سال ۹۰، سازمان اوقاف متعهد شد طی ۴ سال، یک میلیون نفر حافظ قرآن در سطوح مختلف تربیت کند، گفت : هم اکنون و در چهارمین سال اجرای این طرح یک میلیون و ۲۳۵ هزار نفر در سطوح مختلف در این طرح شرکت کرده اند.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به ماموریت این سازمان در حوزه امامزادگان و بقاع متبرکه تصریح کرد : یکی از فعالیت های اصلی این سازمان در این عرصه اجرای برنامه های فرهنگی، قرآنی و آموزش به منظور تبدیل این اماکن به قطب فرهنگی و معنوی است.
حجت الاسلام محمدی با اشاره به ماموریت سوم این سازمان پیرامون سنت حسنه وقف و موقوفات تصریح کرد : برخی از موقوفات کشور توسط وراث واقف اداره می شوند که در مجموع بیش از ۸ هزار موقوفه کشور دارای متولی است که پرونده آنها در اوقاف موجود است و سازمان در خصوص آنان تنها وظیفه نظارت دارد.
حجت الاسلام محمدی با اشاره به اینکه موقوفات فاقد متولی توسط این سازمان اداره می شود، گفت : اداره این قبیل موقوفات براساس احکام اسلامی برعهده حاکم اسلامی است که این ماموریت از سوی ولی فقیه به سازمان اوقاف واگذار شده است.