شناسهٔ خبر: 102411 - سرویس جامعه

کارگروه مشترک دولت و مجلس تا چه اندازه در تحقق مطالبات فرهنگیان موثر بوده؟

مطالبات فرهنگیان/ در جلسه غیرعلنی مجلس و دولتی ها به منظور بررسی و رسیدگی به مطالبات فرهنگیان، مقرر شد کارگروهی مشترک در سازمان مدیریت و برنامه ریزی با حضور چند تن از نمایندگان مجلس تشکیل شود.به نظر شما تا چه اندازه این قبیل اقدامات، می تواند در راستای تحقق مطالبات فرهنگیان موثر باشد؟

نماینده/ اواخرخردادماه بود که، جلسه ای غیرعلنی به درخواست ۱۷۷ نفر از وکلای ملت با وزیر آموزش‌وپرورش و رئیس سازمان برنامه بودجه برای بررسی و رسیدگی به مطالبات فرهنگیان برگزار شد. حاصل این جلسه تشکیل کمیته ای مشترک میان مجلس و دولت برای این منظور بود. بدین ترتیب که ظاهراً یکی از تصمیمات مهم در این جلسه تشکیل کارگروهی در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی است تا دغدغه‌های مطرح‌شده به‌طور دقیق بررسی‌شده و راهکارهای مناسب حل مشکلات نیز ارائه شود. همچنین مقرر شد در این کارگروه چند نفر از نمایندگان مجلس که طراح جلسه غیرعلنی بودند نیز به نمایندگی از مجلس شورای اسلامی حضور داشته باشند.

در قانون لایحه بودجه سال ۹۴ اعتباراتی برای آموزش‌وپرورش در نظر گرفته شده است. بدین ترتیب به‌جز بودجه معینی که به‌صورت مشخص اختصاص داده شده، مبالغ دیگری نیز در سایر قوانین پیش‌بینی شده است که در صورت وصول به آن افزوده می‌شود. یکی از تصمیمات کارگروه مشترک این است که راه‌های وصول به این درآمدها به‌طور کامل بررسی شود و موانع پیش روی آن نیز برطرف گردد.

از جمله مصوبات دیگر این کارگروه در خصوص معوقه پاداش پایان خدمت بازنشستگان آموزش‌وپرورش است که مقرر شده هر چه سریع‌تر زمینه پرداخت یک هزار میلیارد تومان مطالبات بازنشستگان آماده شود.

به نظر شما تا چه اندازه این قبیل اقدامات، می تواند در راستای تحقق مطالبات فرهنگیان موثر باشد؟

آیا اقدامات صورت گرفته در این کارگروه در این مدت اخیر کافی بوده است؟

به نظر شما مهم ترین دغدغه و مطالبه فرهنگیان چیست؟

شما مخاطبان گرامی می توانید با ارسال نظرات  خود، ذیل این متن در این بحث مشارکت کرده و دیدگاه خود را با «نماینده» و خوانندگانش در میان بگذارید