شناسهٔ خبر: 170960 - سرویس مجلس
نسخه قابل چاپ منبع: خانه ملت

اعظمی در نطق میان دستور:

رفع مشکلات کشور در گرو شایسته سالاری است

ذبیح الله اعظمی ساردویی نماینده مجلس مطرح کرد: تا زمانی که شایسته سالاری جای خویشاوند سالاری و چاکر منشی را نگیرد و اقدام عملی در مبارزه با فساد و رانت خواری صورت نپذیرد مشکلات کشور همچنان باقی است.

به گزارش «نماینده» ذبیح الله اعظمی ساردوئی در نشست علنی امروز ( چهارشنبه ۲ تیرماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور گفت: آیت الله رئیسی گفته مستقل به میدان آمده است امیدوارم با انتخاب کابینه ای کاملا فراجناحی، متخصص و توانمند صحبت خود را عملی کرده و ضمن اجرای برنامه خود مطالبات به حق ملت بزرگ ایران از هر گروه و جناحی را اجرایی کند، همچنین ضمن تشکر از حضور مردم در پای صندوق های رای توصیه می شود که تمام جنبه های عدم مشارکت بخشی از مردم و حجم بالای آرای باطله در انتخابات اخیر از منظر سیاسی، جامعه شناختی، اقتصادی، دلایل نارضایتی و مطالبات آنها توسط نهادهای ذی ربط بررسی و برای آن چاره اندیشی شود.

نمایند مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس افزود:  نکته دیگر اینکه بر اساس گزارش های واصله از سراسر کشور با پدیده شوم خرید رای در جریانات انتخابات شوراها مواجه بودیم، یکی از عوامل عدم استقبال مردم از شوراها و حجم بالای آرای باطله و ناپاک همین اقدامات مجرمانه بوده که باید به شدت با آن برخورد شود.

وی بیان کرد: ملت ایران؛ اکثر مشکلات امروز کشور ناشی از ضعف مدیریت مدیران بالایی و میانی، بی لیاقتی، روزمرگی و بی برنامگی آنها است، همچنین عدم حاکم بودن شایسته سالاری، فساد، رانت خواری و دلالی در نظام اداری از دیگر مشکلات کشور است. حتما به خاطر دارید که در زمان جنگ و دفاع مقدس اگر مدیران تجربه و دانش کافی نداشتند ولی با انگیزه و پاکدست و در تصمیم گیری شعاع بودند به همین دلیل مشکلات مردم و کشور در آن زمان کمتر از امروز بود.

این نماینده مجلس مطرح کرد: بنابراین تا زمانی که شایسته سالاری جای خویشاوند سالاری و چاکر منشی را نگیرد و اقدام عملی در مبارزه با فساد و رانت خواری صورت نپذیرد مشکلات کشور همچنان باقی است. آقای دکتر رئیسی در قوه قضاییه در مبارزه با فساد تجربیات گران بهای دارد و یکی از برنامه های ایشان مبارزه با فساد بود و به قول خودشان  ضد فساد اند، پیشنهاد می شود مبارزه با این پدیده های شوم را در اولویت برنامه های دولت خود قرار دهد. در همین خصوص مجلس آماده است در زمینه تحقق برنامه های رئیس جمهور منتخب در مبارزه با فساد از جمله تدوین قوانین لازم کمک کند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی گفت: ملت شریف ایران مجلس و دیگر ارکان نظام از رفع تحریم های ظالمانه و غیر قانونی آمریکا بر اساس  اصل عزت، حکمت و مصلحت که مقام معظم رهبری در حوزه سیاست خارجی تبیین کرده اند حمایت می کنند. ایشان تاکید کرده اند اگر بتوانیم تحریم ها را رفع کنیم یک ساعت هم نباید  تاخیر شود، بر طبق اظهارات اخیر دکتر عراقچی و اخبار منتشره در جراید داخلی و خارجی در مذاکرات وین پیشرفت های قابل توجهی صورت گرفته است اما لازم است از فرسایشی شدن مذاکرات خود داری شود.

وی تاکید کرد: همکاران محترم، فرمایشات رهبری حجت را بر مخالفان مذاکره برای رفع تحریم ها تمام کرد، امیدواریم مسئولین کشور در این زمینه با توکل به خدا و گام نهادن در مسیر به فرجام رساندن برجام و حل مسائل و مشکلات معیشت مردم، رفاه و آسایش گام برداشته و ملت را خرسند و خوشحال کنند.

 اعظمی اظهار داشت: همکاران و ملت شریف ایران مردم ولایتمدار جیرفت در سال ۱۳۵۷ میزبان سید بزرگواری بودند که هم اکنون و بعد از حضرت امام (ره) رهبری نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را بر عهده دارد به همین دلیل شهر جیرفت لقب داروالولایه را به خود گرفته است. رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۸۴ یعنی ۲۷ سال بعد از تبعید به جیرفت سفر و ضمن بازدید از شهر فرمودند دو چیز درباره جیرفت همیشه من را به فکر فرو می برد، یکی استعدادهای طبیعی و کشاورزی فوق العاده و کم نظیر و بعضا بی نظیر در این منطقه است، یکی هم فقر و محرومیت زیادی که هنوز در این منطقه وجود دارد و غیر طبیعی است. استعداد طبیعی و فقر غیر طبیعی همیشه ذهن بنده و خاط هم دلسوزی را به خود مشغول می کند لذا در جیرفت کارهای زیادی صورت گرفته است اما کافی نیست.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس بیان کرد: بنابراین پی روی فرمایشات و دغدغه های مقام معظم رهبری امیدوارم کارگزاران نظام به خصوص دولت سیزدهم، ضمن توجه ویژه به مناطق محروم جنوب کرمان از جمله شهرستان های جیرفت و عنبرآباد اقدام لازم را به عمل آورد. در خصوص مشکلات کشاورزان باید بگویم در  سال زراعی قبل اوضاع تولیدات کشاورزی کل کشور از جمله محصولات زراعی، باغی و دامی مناسب نبود و همه از وضعیت نامنسابات قیمت تولیدات کشاورزی  جنوب کرمان با خبر هستید و پیاز اشک کشاورزان را در آورده است.

وی اظهار داشت: در همین راستا عدم تصمیم قاطع وزیر جهادکشاورزی و دخالت های نابجای رئیس جمهور در جلوگیری از تعیین قیمت خرید تضمینی پیاز باعث ورشکستگی کشاورزان شد متاسفانه دولت ها اغلب با گران شدن یک محصول، دیواری کوتاه تری از کشاورزان پیدا نمی کنند قرار نیست از جیب کشاورزان و روستا نشین به مصرف کننده یارانه داده شود، دولت موظف است در جهت رفع موانع و بهبود امنیت غذایی و تکمیل زنجیره تولیدات کشاورزی از مزرعه تا سفره و صادرات با فراهم کردن زیر ساخت ها، کشاورزی قراردادی و خرید تضمینی حمایت کند.

این نماینده مجلس گفت: استان کرمان با ۱۱ درصد وسعت ایران اسلامی به عنوان پهناور ترین استان کشور است محرومیت و توسعه نا متوازن با کمترین زیر ساخت ها در مناطق دور افتاده جنوب استان کرمان به خوبی قابل مشاهده و متاسفانه این استان از نظر فقر در رتبه دوم کشور است لذا نیاز فوری به تفکیک و تقسیم دارد.

عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی  تاکید کرد: هم استانی های عزیز تاسیس استان سبزواران با تاسیس استان سمنگان سیرجان و استان دار و صابرین بم در تضاد نیست بلکه لازمه تقسیم این استان پهناور به دو تا چهار استان جدید است. مدیریت بحران یکی از چالش های پیش روی کشاورزی کشور است، طرح غیر کارشناسی و غیر محیطی زیستی انتقال آب سرشاخه حلیل رود و مناطق دیگر بعد از توقف باید کاملا مقتومه شود. طرحی که سردار دلها اجرای آن را خیانت به کشاورزی هند ایران ذکر کرده اند لذا مردم جنوب کرمان با جدیت تمام  مانع اجرای پروژه مذکور شده است و می شوند، حتی اگر آن پروژه ملی باشد.

نظر شما