شناسهٔ خبر: 169176 - سرویس مجلس
نسخه قابل چاپ منبع: خانه ملت

تحمل تبعیض سخت‌تر از محرومیت است/ ضرورت تشکیل کمیسیونی برای اعمال فوق‌العاده مناطق عملیاتی جنگی نیروهای مسلح

مصری/2 نماینده مردم کرمانشاه در مجلس، ضمن تشکر از وزیر دفاع برای تلاش‌ها جهت پرداخت فوق‌العاده مناطق عملیاتی جنگی، گفت: مدیران به صورت سلیقه‌ای درباره این موضوع رفتار کرده و نیروهای مسلح از دریافت این مبلغ محروم شده‌اند.

گزارش «نماینده» عبدالرضا مصری در نشست علنی امروز (سه‌شنبه 24 فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در تشریح سوال خود از امیرسرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ضمن تقدیر از عملکرد تحسین‌برانگیز این وزارتخانه که الگوی تلاش، خدمت و اخلاق‌مداری است، گفت: قانون برنامه حاصل چند ماه تلاش مجلس بوده و به دلیل استفاده از نظرات کارشناسان مختلف در دولت و مجلس، از جامعیت نیز برخوردار است.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در ادامه با ابراز تأسف از عدم اجرای مواد قانون برنامه و برخورد سلیقه‌ای مدیران با آن عنوان کرد: اجرای قانون برنامه بر مبنای تبعیض صورت می‌گیرد که یا عمدی بوده و یا سهوی است که مدیران، مدیریت جامع بلد نبوده و همه گروه‌ها و اقشار را در تصمیم‌گیری‌های خود جای نمی‌دهند.

وی ادامه داد: این تبعیض‌ها در خصوص همسان‌سازی‌ها، جامعه کارگری، تخصیص ارز 4200 تومانی و تاراج سکه‌های بانک مرکزی که صرفاً عده‌ای خاص از آن برخوردار شدند، مشهود است.

فوق‌العاده مناطق جنگی باید از سال 97 پرداخت می‌شد

مصری در ادامه با بیان اینکه طبق قانون برنامه ششم توسعه، فوق‌العاده مناطق جنگی باید از سال 97 پرداخت می‌شد، اظهار داشت: سازمان مدیریت خدمات کشوری این قانون را ابلاغ کرد  و همه دستگاه‌های اجرایی این فوق‌العاده را به افراد پرداخت کردند که در این بین نیروهای مسلح استثنا شده و امروز دولت باید پاسخگوی این تبعیض باشد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در ادامه با بیان اینکه وزیر دفاع می‌گوید بودجه این موضوع باید در لایحه سالیانه دیده می‌شد، عنوان کرد: این موضوع برای سایر دستگاه‌ها نبوده است و فقط این ایراد را به نیروهای مسلح گرفته‌اند؛ بنده نیز از سال 98 پیگیر این موضوع هستم و از سردار باقری که کتباً دستور اجرای این قانون را صادر کرد، تشکر می‌کنم اما جلسات متعددی با رئیس سازمان برنامه و بودجه داشتیم و نوبخت در 7فروردین سال گذشته قول مساعد برای حل این موضوع را داد اما هنوز این تبعیض رفع نشده است.

وی افزود: نیروهای مسلح نجیب و عزیز ما اهل اعتراض نیستند و حق آنها نباید به خاطر هزار میلیارد تومان ضایع شود؛ همسایه‌های من عضو ناجا، سپاه و ارتش هستند اما فوق‌العاده مناطق عملیاتی جنگی را که مسئولیت امنیت و پاسداری از کشور را برعهده دارند، دریافت نکرده‌اند. این در حالی است که کارمندان اداری که کار خدماتی انجام می‌دهند از مزایای این فوق‌العاده بهره‌مند شده‌اند.

مصری در ادامه اساس و بنای تبعیض را سخت‌تر از محرومیت دانست و افزود: اینکه هر روز خانواده‌ای نان و پنیر بخورند مشکلی ندارند اما این بوی کباب همسایه است که آنها را اذیت می‌کند لذا این تبعیض که فقط برای نیروهای مسلح است که صورت گرفته باعث شرمندگی من نماینده است که می‌بینم دولت در روز روشن حق‌الناس می‌کند.

این عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه در ادامه ضمن تشکر از وزیر دفاع و رئیس ستاد کل نیروهای مسلح که نهایت همکاری را برای تخصیص فوق‌العاده مناطق عملیاتی جنگی داشته‌اند، اظهار کرد: تا شب گذشته تلاش‌ها برای پرداخت این فوق‌العاده انجام شد اما اتفاقی از سوی سازمان برنامه و بودجه صورت نگرفت لذا باید فکری برای این تبعیض‌ها که باعث از دست دادن سرمایه‌های اجتماعی شده وبه دلیل ایجاد نارضایتی در گروه‌های مختلف اجتماعی، شاهد کاهش مشارکت نیز خواهیم بود، شود.

وی ادامه داد: مجلس باید به خودسری و خودکامگی دولت و سازمان برنامه و بودجه رسیدگی کند تا شاهد این باشیم که علیرغم دو سال تأخیر، با پرداخت فوق‌العاده مناطق عملیاتی جنگی، تبعیض‌ها برطرف می‌شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان خاطر نشان کرد: طبق قانون همه وزرا باید در قبال تصمیم‌های دولت پاسخگو باشند لذا از رئیس مجلس تقاضا دارم کمیسیونی برای رفع این تبعیض تشکیل داده و دستور دهد کمیسیون برنامه و بودجه با همکاری سازمان برنامه و بودجه، اولین دستور را برای پیگیری رفع این تبعیض صادر کند./

نظر شما