شناسهٔ خبر: 158605 - سرویس مجلس
نسخه قابل چاپ منبع: فارس

حسینی: نمایندگانی به مجلس بفرستید که نقص‌ها را برطرف کنند

سید محمد حسینی دبیرکل کانون دانشگاهیان خطاب به دانشجویان گفت: اگر امروز به مجلس نقدی داشته باشید می‌توانید در اسفند ماه افرادی را به مجلس بفرستید که نقص‌ها برطرف شود.

به گزارش «نماینده»،  سیدمحمد حسینی دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در ویژه برنامه روز دانشجو که به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، گفت: 16 آذر روزی متعلق به دانشجو و دانشگاه است و دانشگاه مظهر نشاط، تلاش، مجاهدت علمی، فرهنگی و سیاسی در ابعاد مختلف است.

* نمایندگانی را به مجلس بفرستید که نقص‌ها را برطرف کنند

وزیر اسبق ارشاد ادامه داد: دانشجویان از ۶۶ سال قبل که حادثه ۱۶ آذر در سال ۱۳۳۲ رخ داد، همواره پیشگام، پیشتاز و نقش آفرین بوده اند.  روز دانشجو فرصت مغتنمی است تا مسئولین در میان دانشجویان حضور پیدا کنند و حرف های آنها را بشنوند.

وی با اشاره به انتخابات پیش رو تصریح کرد: ما در سال جاری رویداد مهمی را داریم که دانشجویان می‌توانند در آن هم طلایه دار  و پیشگام باشند. 

حسینی با اشاره به انتقادات و اعتراضات مردم و دانشجویان نسبت به عملکرد برخی مسئولان، ادامه داد: در هر ۲ سال حداقل یکبار ما بحث انتخابات را داریم که می تواند منشا تحول در کشور  باشد و نیازی نیست که در کشور با آشوب و اغتشاش و خشونت مباحث و مطالبات مطرح شود. اینجا یک نظام مردم سالاری هست که با رای مردم همه چیز رقم می خورد.

این استاد دانشگاه گفت: اگر امروز شما به مجلس نقدی داشته باشید امسال در ۲ اسفند می‌توانید افرادی را به مجلس بفرستید که این نقیصه برطرف شود. 

وی تصریح کرد: شما باید به عنوان دانشجو در جامعه روشنگری کنید چون حرف دانشجو را خانواده ها و افراد جامعه می شنوند. همین طور که اساتید به عنوان گروه مرجع هستند و نقش بسیار خوبی را می توانند ایفا کنند دانشجویان هم در جامعه تاثیرگذار هستند.

حسینی ادامه داد: در قضایای مختلف اگر مشکلات را ریشه یابی کنیم می‌توانیم آینده بهتری را رقم بزنیم. 

وزیر اسبق ارشاد ادامه داد: تقریبا ۴۱ سال از انقلاب می‌گذرد. اگر شما به ۲۲ بهمن ۵۷ برگردید می‌بینید کارهای بزرگی توسط نسل قبل از شما، پدران شما پدربزرگم شما انجام شده است. در همان دوران جنگ، پزشکان نقش اساسی را ایفا می‌کردند و در زیر آتش و گلوله به فکر نجات رزمندگان بودند و به آنها کمک می‌کردند.

وی گفت: الان که شما در یک وضعیت امن و در آرامش مشغول به تحصیل هستید ممکن است خواسته ها، نظرات و نقدهایی نسبت به این ۴ دهه ای که گذشته داشته باشید، به هر حال آنها زحمات خود را کشیدند و امروز پیشرفت‌های زیادی را در کشور شاهدیم. 

حسینی تاکید کرد: در حال حاضر پیشرفت های فراوانی در حوزه پزشکی، دفاعی و امنیتی داریم. بله در زمینه اقتصادی، کشور با مشکل مواجه است و شاید یکی از دلایلی که این اتفاقات اخیر که منجر به خسارت های بزرگی شد بیکاری، تورم و گرانی بود. اینها را نمی‌شود کتمان کرد، باید مسئولین تلاش های بیشتری انجام دهند تا شرایط کشور بهبود پیدا کند.

* سهیمه بندی در دولت دهم انجام شد ولی آن زمان افکار عمومی را متقاعد کردند 

وی یادآور شد: همین بحث نحوه اجرای سهمیه بندی بنزین که بهانه ای به دست آشوبگران داد و باعث شد خسارت های مادی و معنوی فراوانی در کشور رقم بخورد در دولت دهم هم با عنوان هدفمندی یارانه ها  مطرح شد، آن هم نه یک قلم بنزین بلکه چندین قلم کالا، بنزین، گازوئیل، نفت سفید، برق، آب، گاز و... ولی چون از یک سال قبل کار شد، تبیین شد و افکار عمومی در جریان قرار گرفتند و متقاعد شدند.

حسینی گفت: در این راستا با نخبگان، رسانه ها و نمایندگان مجلس در کمیسیون اقتصادی جلسه گذاشته شد و بعد هم زیر ساخت ها آماده شد حتی قبل از اینکه این طرح اعلام شود پول به حساب مردم ریخته شد بعد این کار انجام شد و در نتیجه کمترین تنش را هم در جامعه ایجاد کرد.

وی افزود: ولی شما ببینید در این ماجرای اخیر بالای ۲۰۰ شهر یا صدها نقطه در کشور دچار تلاطم شد. بله عده ای سازمان دهی شده و آموزش دیده آماده بودند که بهره برداری کنند اما چرا ما باید با عدم پیش بینی آینده، عدم روشنگری، با همراه نکردن افکار عمومی و حتی نخبگان بهانه دست آشوبگران  و دشمنان بدهیم، شما دیدید حتی بعضی از نمایندگان هم در جریان نبودند.

*  قشر دانشجو باید بصیرت افزایی کند

حسینی اظهار داشت: این تفاوت در مدیریت‌هاست که اگر ما درست انتخاب کنیم در نظام اسلامی کارگزاران، افراد کارآمد، دلسوز، متعهد، در خدمت به مردم به ویژه اقشار محروم جامعه سرکار خواهند آمد. 

وی گفت: اگر انتخاب درست باشد می‌تواند مجلسی روی کار بیاید که پرتلاش و تاثیر گذار باشد و در مقابل هم می تواند مجلسی باشد که بی خاصیت باشد. می تواند شورای شهری باشد که وظیفه اش را به خوبی انجام می دهد یا می تواند شورای شهری باشد که رها کند، اینها همه به انتخاب خود مردم برمی‌گردد.

این استاد دانشگاه در خاتمه گفت: مردم عادی هم بعضی آنقدر درگیر گرفتاری ها و مشکلات شان هستند که آگاهی لازم را ندارند و این قشر دانشجو هست که باید بصیرت افزایی کند.

نظر شما