شناسهٔ خبر: 151569 - سرویس جامعه
نسخه قابل چاپ منبع: خانه ملت

تعدیل نیرو در دستورکار شهرداری قرار دارد

داریوش قنبری معاون پارلمانی شهردار تهران، با اعلام این خبر که شهرداری تهران تعدیل نیرو را در دستورکار خود قرار داده است این اقدام را راهی برای تخصیص اعتبارات بیشتر به اجرای پروژه‌های عمرانی دانست.

به گزارش «نماینده» داریوش قنبری، در واکنش به اظهارنظر معاون سابق توسعه منابع انسانی شهرداری تهران مبنی‌براینکه شهرداری تهران به‌جای اینکه نگران مازاد پرسنل خود و تعدیل آنها باشد، تلاش کند پروژه‌های متوقف خود را ادامه دهد تا پرسنلش بیکار نباشند، گفت: واقعیت این است که در شهرداری تهران نیروهای بسیار زیادی به کار گرفته شدند که عمدتا نیازی به آنها نبوده است و تعداد ده هزار نفر از آنها در سال آخر فعالیت قالیباف به بدنه شهرداری تزریق شده اند و برغم اینکه استاندارد لازم برای وجود نیرو در شهرداری کمتر از چهل هزار نفر است، اما در شرایط کنونی بیش از شصت هزار نفر در این سازمان شاغل هستند که توسط پیمانکاران به کار گرفته شده‌اند.

وی ادامه داد: محاسبه‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۱۲۰ هزار نفر در ماه از شهرداری تهران حقوق دریافت می‌کنند و بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان هزینه جاری این سازمان برای دستمزد پرسنل و نگهداری شهر پرداخت می‌شود.

کاهش پرسنل بستر لازم برای اجرای پروژه‌های عمرانی فراهم می‌کند

قنبری خاطرنشان کرد: بی‌تردید اگر تعداد پرسنل کمتر باشد، شهرداری می‌تواند مبلغ بیشتری را به پروژه‌های عمرانی تخصیص دهد و قطعا ارائه خدمات بیشتری به شهروندان تهرانی امکانپذیر می‌شود.

وی در رابطه با بخشی از صحبت‌های تشکری هاشمی مبنی‌براینکه می‌توان از این نیروها در پروژه‌های عمرانی استفاده کرد، افزود: بخش قابل توجهی از نیروهای شهرداری در بخش‌های اداری به عنوان کارمند مشغول به کار هستند و در زمینه اجرای پروژه‌ها فعالیتی ندارند، ضمن اینکه پولی برای اجرای پروژه‌ها باقی نمانده است، کما اینکه شهرداری در شرایط کنونی ۵۵ هزار میلیارد تومان بدهی دارد که از گذشته به ارث رسیده و بخش قابل توجهی از آن هم بدهی به بانک‌ها است که هر روز بهره بانکی نیز بدان تعلق می‌گیرد.

شهرداری تهران گرفتار شده است

قنبری اظهار کرد: شهرداری تهران بدجور گرفتار شده است و اگر به تیم قالیباف هم پیشنهاد بدهند که به این سازمان برگردند، شاید نپذیرند، چرا که می‌دانند چه مشکلاتی از دوره فعالیت آنها بجا مانده است، کما اینکه در اواخر فعالیت این تیم در شهرداری برای پرداخت حقوق هم با مشکل مواجه شده بودند.

وی یادآور شد: مسائل شهرداری تهران به دلیل کاهش درآمدها و افزایش هزینه‌های جاری بسیار پیچیده شده است، هر چند استراتژی کنونی شهرداری این نیست که به این موضوع بپردازد که چه فردی مقصر اصلی مشکلات این سازمان بوده است، چرا که دانستن این موضوع نیز مشکلات تهران را حل نمی‌کند، بنابراین باید تنها برای عبور از این مشکلات برنامه‌ریزی کرد.

ناپایداری مدیریت شهری به مردم آسیب می‌رساند

قنبری تصریح کرد: امیدوارم که در مسیر فعالیت‌های شهردار آینده سنگ‌اندازی نشود و از فشارها کاسته شده و اجازه داده شود که وی با برنامه‌ریزی صحیح در جهت مدیریت مسائل شهر تهران اقدام کند، چرا که ناپایداری مدیریت شهری به مردم آسیب می‌رساند، بنابراین باید فضایی فراهم شود تا شهردار آینده بتواند با برنامه‌ریزی مناسب در جهت حل مشکلات اقدام خوبی را در راستای تحقق مطالبات عمومی انجام دهد.

معاون پارلمانی شهردار تهران، تاکید کرد: تیم جدیدی که در شهرداری تهران فعالیت دارند، تعدیل نیرو را در دستورکار قرار داده‌اند، ضمن اینکه بر اساس مصوبه شورای شهر هر سال باید ۴ درصد نیروها کاهش پیدا کند، کما اینکه سال گذشته تعداد زیادی از نیروهای شهرداری کاهش پیدا کرد و در شرایط کنونی هم شهرداری تصمیم گرفته است برای چابک‌سازی بدنه خود، تعدادی از نیروها را تعدیل کند که با تحمیل هزینه مانعی در مسیر اجرای پروژه‌های عمرانی و تامین انتظارات شهروندان هستند.

نظر شما