شناسهٔ خبر: 135129 - سرویس سیاست
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم

گزارش کامل/ دومین مجمع ملی جبهه مردمی

"رئیسی، زاکانی، بذرپاش، قالیباف و فتاح" ۵ کاندیدای نهایی جبهه مردمی شدند

جبهه مردمی نیروهای انقلاب دومین مجمع ملی «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» صبح امروز در مجموعه شهر آفتاب آغاز شد و هم‌اکنون نیز در حال برگزاری است.

به گزارش«نماینده» دومین مجمع ملی «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» از صبح امروز در مجموعه شهر آفتاب با حضور سه هزار نفر از اعضای این جبهه برگزار شد.

در این نشست، پس از سخنرانی تعدادی از کاندیداها، از میان 10 نفری که در مجمع ملی اول به‌عنوان کاندیدا انتخاب شده بودند، 5 نفر به‌عنوان کاندیداهای نهایی جبهه مردمی، انتخاب شدند.

¶¶گزارش کامل  از این مجمع را در ذیل بخوانید.



5 کاندیدای نهایی «جبهه مردمی»

¶¶ *، 5 کاندیدای نهایی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری سال جاری، عصر امروز (پنجشنبه 17 فروردین ماه) در دومین مجمع ملی نیروهای انقلاب انتخاب شدند.

انتخاب این افراد از بین 10 گزینه قبلی بود که در نخستین مجمع ملی نیروهای انقلاب انتخاب شده بودند.

براساس رأی‌گیری صورت گرفته، از مجموع 2378 رأی کسب‌شده، افراد زیر به‌ترتیب آرای اخذشده، به‌عنوان 5 کاندیدای نهایی جبهه مردمی انتخاب شدند:

1- سیدابراهیم رئیسی با 2147 رأی

2- علیرضا زاکانی با 1546 رأی

3- مهرداد بذرپاش با 1404 رأی

4- محمدباقر قالیباف با 1373 رأی

5- پرویز فتاح با 994 رأی



2 نفر از «اهل سنت» به شورای مرکزی «جبهه مردمی» اضافه شدند

* در نشست عصر امروز پنج‌شنبه جبهه مردمی نیروهای انقلاب که در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب برگزار شد با رأی اکثریت حاضر در مجمع 2نفر از اهل سنت به شورای مرکزی جبهه اضافه شدند.



مسئولیت انتخاب "نامزد نهایی جبهه مردمی" به شورای مرکزی واگذار شد

*، نمایندگان اقشار مختلف در جبهه مردمی نیروهای انقلاب در جریان برگزاری دومین مجمع ملی این  جبهه، با رأی اکثریت قاطع، به اعضای شورای مرکزی وکالت و اختیار دادند که نامزد نهایی را از بین 5 گزینه نهایی تعیین کنند.

اعضای مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب با رای أکثریت اعضا حق تعیین گزینه نهائی را به شورای مرکزی تفویض کردند.



رستم قاسمی: باید دولت اقتصادی روی کار بیاید

*رستم قاسمی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری در حاشیه دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه مشکل اصلی کشور مشکل منابع نیست، بلکه ناکارآمدی است، گفت: مشکل اساسی کشور ناتوانی اجرایی است.

وی با بیان اینکه با وجود نیروهای انقلابی، مشکلات حل می‌شود، گفت: مدیران اجرایی کشور باید هم انگیزه و هم اعتقاد داشته باشند، چرا که با روحیه انقلابی مشکلات کشور حل می‌شود.

قاسمی با تاکید بر اینکه بزرگ‌ترین مسئله کشور و عمده مشکلات مردم در حوزه اقتصادی است، گفت: 80 درصد بیانات رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال و در حرم امام رضا(ع)‌ به مسئله اقتصاد اختصاص داشت و لذا باید دولتی اقتصادی روی کار بیاید.



«فتاح» و «قالیباف» در صورت کاندیداتوری در چارچوب «جبهه مردمی» عمل می‌کنند

مهدی محمدی عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران پویا، در پاسخ به سوالی درباره تعیین تکلیف وضعیت برخی کاندیداها همچون پرویز فتاح و محمدباقر قالیباف در عرصه انتخابات، گفت: هنوز حضور قطعی این افراد در صحنه انتخابات معلوم نیست، ولی در صورت حضور حتما در چارچوب اساسنامه جبهه مردمی نیروهای انقلاب عمل می‌کنند.

وی ادامه داد: کاندیداهای مورد حمایت جبهه مردمی تعهد مکتوب دادند که در انتخابات به صورت مستقل حضور نیابند و بعید است خلاف تعهدشان عمل کنند.

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی درباره عدم حضور سعید جلیلی در مجمع امروز، گفت: آقای جلیلی سازوکار جبهه را نپذیرفت، حتی امروز از ایشان به عنوان سخنران دعوت شده بود که حتی مایل نبودند به عنوان سخنران دومین مجمع جبهه مردمی نیروهای انقلاب حضور یابند، لذا از نظر ما ایشان خارج از فرایند و سازوکار جبهه مردمی قرار دارد. نظر خود ایشان هم همین است.



آیت‌الله موحدی‌کرمانی: رئیس‌جمهوری می‌خواهیم که اشرافی‌گری نداشته باشد

*، آیت‌الله محمدعلی موحدی‌کرمانی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز در دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی، گفت:‌ به شما به دلیل تشکیل این جبهه تبریک می‌گویم. دست به کاری زدید که خیلی ارزشمند است. خداوند در قرآن می‌فرماید امانت را به‌ اهلش بدهید. این انقلاب هدیه بزرگ‌ الهی است که باید به دست‌ صالحان سپرده شود.

وی افزود: انتخابات ریاست‌جمهوری و شوراها هر دو مهم است. باید ببینیم در بین افرادی که از سوی شورای نگهبان برای کاندیداتوری انتخابات تایید می‌شوند، اصلح چه کسی است. مدبرترین، مدیرترین، تواناترین و دلسوزترین فرد را انتخاب کنید.

آیت‌الله موحدی‌کرمانی اضافه کرد: کاندیداها با رای‌گیری امروز به 5 نفر تقلیل می‌یابد و این 5 نفر به یک نفر در نهایت می‌رسد. باید دعا کنیم تا خدا به ما توفیق شناخت اصلح و ترغیب مردم به سمت او را دهد.

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز تاکید کرد: انتخابات یکی از فعالیت‌های جبهه مردمی است.‌ این جبهه باید بماند تا در هر مقطعی کاری را که‌ برای انقلاب لازم است، انجام دهد.

وی افزود: باید بهترین را انتخاب کنیم. یکی از ملاک‌های بهتر بودن این است که رئیس‌جمهوری انتخاب کنیم که صد در صد مطیع رهبر باشد.

آیت‌الله موحدی‌کرمانی تصریح کرد: محبت به مردم و نیکی به مردم از ویژگی‌های یک رئیس‌جمهور است. اقتصاد مسئله اساسی است. رهبر انقلاب در سال گذشته اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند و امسال هم. رئیس‌جمهور باید درد مردم را احساس کند و اشرافی‌گری نداشته باشد، به کشور خودمان تکیه داشته باشد و دشمن را دشمن بداند و به آمریکا و وعده‌هایش اعتماد نکند.



حاجی بابایی: برای حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی برنامه داریم

*، حمیدرضا حاجی بابایی وزیر آموزش‌ و پروش دولت دهم در حاشیه دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در جمع خبرنگاران گفت: ما برای همه مشکلات و معضلات کشور سرفصل هایی را آماده کرده‌ایم.

وی افزود: بسته اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی برای حل مشکلات آماده شده است لذا اگر بخواهیم این برنامه را از همین امروز شروع کنیم، می توانیم.

وزیر آموزش و پرورش دولت دهم بزرگ ترین مشکل کشور را اشتغال و تولید برشمرد و گفت: برای رونق دادن به فضای اقتصادی کار کارشناسی شده است تا ببینیم چطور باید سرمایه گذاری کرد و منابع را از کجا تامین کنیم.

حاج بابایی همچنین تاکید کرد: اگر این برنامه اجرا شود، میتوانیم بین یک و نیم تا دو میلیون شغل ایجاد کنیم، اما متاسفانه با روند فعلی بین 40 تا 45 درصد ورودی اشتغال خود را بیشتر نمیتوانیم، پوشش دهیم.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد که این برنامه‌ها با مدیریت قوی و باتجربه بتواند پیش رود.



زاکانی: همه از نامزد نهایی جبهه مردمی به لحاظ عقلی و اعتقادی حمایت کنیم

*، علیرضا زاکانی دبیرکل سابق جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در حاشیه دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با حضور در جمع خبرنگاران بر تمکین بر نظر نهایی جبهه مردمی تاکید کرد و اظهار داشت: کسی که نامزد نهایی شد از لحاظ عقلی، تعهد به پیمان و اعتقادی باید توسط دیگران حمایت و کمک شود.

وی برهمین اساس گفت: در نهایت باید یک نامزد در صحنه به عنوان نماینده جبهه انقلاب باقی بماند.



دستجردی: جلوه ناکارآمدی دستگاه اجرایی را در زندگی مردم می‌بینیم

*، مرضیه وحید دستجردی سخنگوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در حاشیه دومین مجمع ملی نیروهای انقلاب در جمع خبرنگاران درباره چرایی ورود این جبهه به عرصه سیاسی کشور گفت: به نظر می‌رسد دستگاه اجرایی کشور ناکارآمد است و این ناکارآمدی را در جنبه های مختلف زندگی مردم می‌بینیم. این وضع شامل وضعیت بد زندگی و اشتغال مردم است.

وی برهمین اساس تصریح کرد: مردم از وضعیت فعلی اقتصاد و وادادگی مسئولان اجرایی شاکی هستند.

سخنگوی حبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی افزود: باید طرح نویی در انداخته شود و دولتی بیاید که کارآمد باشد و زمام امور اجرایی را در دست گیرد.



اساسنامه «جبهه مردمی نیروهای انقلاب» به تصویب رسید + متن کامل

*، اساسنامه جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در نشست عصر دومین مجمع ملی این جبهه که در مجموعه شهر آفتاب در حال برگزاری است، به تصویب اعضاء رسید.

متن کامل این اساسنامه به شرح ذیل است:



آغاز نشست عصر دومین مجمع ملی «جبهه مردمی» برای تصویب اساسنامه

*، نشست عصر دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی عصر امروز آغاز شد.

قرار است در این نشست، اساسنامه این جبهه به تصویب اعضاء برسد.

در نشست پیش از ظهر جبهه مردمی نیز کاندیداها به ایراد سخنرانی پرداخته و برنامه‌های خود را ارائه دادند و در نهایت رای‌گیری برای انتخابات 5 نفر از 10 کاندیدا برگزار شد.



بازدید رحیمیان از روند شمارش آرای کاندیداهای «جبهه مردمی»

*، حجت‌الاسلام والمسلمین رحیمیان رئیس شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با حضور در محل رای‌گیری و شمارش آراء از روند رای‌گیری و شمارش آراء کاندیداهای این جبهه بازدید کرد.

مسئولان برگزاری انتخابات کاندیداهای جبهه مردمی نیز طی گزارشی به حجت‌الاسلام والمسلمین رحیمیان درباره مکانیزم رای‌گیری توضیح دادند.

غلامعلی حدادعادل  نائب رئیس شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب همراه با آیت‌الله موحدی‌کرمانی نیز از روند برگزاری انتخابات بازدید کردند.



بذرپاش:‌ پیروزی در انتخابات با جریان انقلاب خواهد بود

* مهرداد بذرپاش نامزد انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران درباره وحدت نیروهای انقلابی در انتخابات گفت: وحدت به این خوبی اتفاق افتاده است و همه آمده‌اند.

وی ابراز امیدواری کرد: پیروزی با جریان انقلاب خواهد بود.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه جبهه نیروهای مردمی چه خلأئی را در کشور احساس کرده است، گفت: کشور تنها یک یا دو مشکل ندارد. مردم گله مندند و از مشکلات اساسی رنج می‌برند.

بذرپاش ضمن انتقاد از مدل‌های آزمون و خطا در کشور یادآور شد، مدل‌های آزمون خطا و مدیریتی که مردمی نیست باعث شد جبهه مردمی وارد انتخابات شود.



شمارش آرا آغاز شد

*، رای گیری انتخاب 5 کاندیدای نهایی جبهه مردمی نیروهای انقلاب دقایقی قبل به پایان رسید و شمارش آرا آغاز شد.

بذرپاش، حاجی بابایی، رئیسی، رضایی، زاکانی، ضرغامی، فتاح، قاسمی، قالیباف و نیکزاد 10 کاندیدای جبهه مردمی هستند که تا عصر امروز از بین آنها 5 نفر انتخاب و اعلام خواهد شد.



تعهد کتبی 5 نامزد «جبهه مردمی» برای کناه‌گیری به نفع کاندیدای نهایی

*، مهدی چمران عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در حاشیه مجمع ملی این جبهه در جمع خبرنگاران، گفت: هدف از تشکیل جبهه مردمی نیروهای انقلاب اقدام فراجناحی این جبهه برای انسجام بین نیروهای انقلاب است.

وی با بیان اینکه این جبهه پس از انتخابات نیز استمرار خواهد داشت، ادامه داد: یکی از اهداف جبهه مردمی حضور در انتخابات است.

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا پس از انتخاب یک نفر به عنوان کاندیدای نهایی، 4 کاندیدای دیگر به نفع آن یک نفر کنار می‌روند؟ اظهار داشت: بنده پیش‌بینی بلد نیستم، وظیفه ما این است که وارد عرصه انتخابات شویم.

چمران ادامه داد: در شورای مرکزی در این باره بحث می‌شود، البته 5 نفری که انتخاب می‌شوند تعهد داده‌اند، حتی اگر در مناظره حضور داشته باشند و به یک نفر رسیدیم، به نفع آن یک نفر از صحنه کنار بروند.



ضرغامی:‌ مدیریت روحانی ناکارآمد است/ قطعا از ظرفیت ظریف در دولتم استفاده می‌کنم

*، سید عزت‌الله ضرغامی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری در حاشیه دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب و در جمع  خبرنگاران، گفت: قرار نیست در انتخابات 2 قطبی انقلابی و ضدانقلاب شکل بگیرید و رقابت درون  جریان انقلاب خواهد  بود.

وی با بیان اینکه آقای حسن روحانی سال‌ها در حاکمیت جمهوری اسلامی حضور داشته، گفت: اگر  من رقیب آقای روحانی باشم، به مردم خواهم گفت که آقای روحانی درون جریان انقلاب است، اما از نظر من و بنا به دلائل و استدلال‌هایی که دارم، مدیریت ایشان ناکارآمد است.

ضرغامی با بیان اینکه دولت روحانی ظرفیت‌های نظام را هدر داده و استفادت نکرده است، تصریح کرد: بنده آقای ظریف را از ظرفیت‌های نظام می‌دانم و قطعا در صورت پیروزی از این ظرفیت استفاده درست خواهم کرد. متاسفانه آقای روحانی با راهبردی غلط نتوانست از این ظرفیت استفاده کند.

وی با تاکید بر ناکارآمدی دولت روحانی در رفع مشکلات کشور، گفت: اگر رئیس دولت آینده باشم، در اولین اقدام جلسات کارشناسی  با حضور مسئولان دولت فعلی برای آسیب‌شناسی  دولت یازدهم برگزار خواهم  کرد.



رأی‌گیری برای انتخاب 5 کاندیدای نهایی «جبهه مردمی» آغاز شد

*، دومین مجمع ملی «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» از صبح امروز در مجموعه شهر آفتاب با حضور سه هزار نفر از اعضای این جبهه آغاز شد.

از دقایقی پیش با پایان سخنرانی کاندیداها و توضیحات مهدی چمران درباره نحوه انتخابات در مجمع ملی، فرآیند رای‌گیری برای انتخاب 5 نامزد نهایی منتخب جبهه مردمی از بین 10 کاندیدای معرفی شده، آغاز شد.

مهدی چمران عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی درباره فرآیند رای‌گیری اعضاء، گفت: برگه‌های رای به گونه‌ای طراحی شده تا اعضاء امکان رای‌دهی به 5 نفر از کاندیداها را داشته باشند، چون برگه‌های رای از سوی ماشین قرائت می‌شود، اعضاء از ایجاد خطوط اضافی در برگه خودداری کنند.

چمران ابراز امیدواری کرد که نتیجه رای‌گیری امروز اعلام شود.

وی افزود: 10 کاندیدای منتخب جبهه مردمی مهرداد بذرپاش، عزت‌الله ضرغامی، علیرضا زاکانی، علی نیکزاد، رستم قاسمی، محمدباقر قالیباف، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی، محسن رضایی، حمید حاجی‌بابایی و پرویز فتاح  هستند.



حدادعادل:‌ "جریان ثروت و قدرت" جایگاه‌هایی در دولت یازدهم گرفتند

*، غلامعلی حدادعادل عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در دومین مجمع ملی این جبهه که در مجموعه شهر آفتاب در حال برگزار است، گفت: حضور امروز شما اهتمام به مهمترین مسائل زندگی و حکومت و جامعه اسلامی است و در اسلام درباره هیچ امری به  اندازه ولایت سفارش نشده و ولایت فلسفه سیاسی اسلام است.

وی افزود: جا دارد در این شرایط از خودمان بپرسیم که در کجای تاریخ انقلاب قرار داریم. در این شکی نیست که ما وارث مهمترین انقلاب قرن هستیم.

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب ادامه داد: پس از آنکه در اوایل قرن بیستم ضربات متعددی بر پیکره مسلمانان وارد شد پیروزی انقلاب اسلامی نوید مجددی به مسلمانان جهان داد در جنگ جهانی اول شاهد بودیم که بسیاری از سرزمین‌های اسلامی از دست رفت و رژیم جعلی صهیونیستی هم تشکیل شد اما در 20 سال پایانی قرن بیستم انقلاب به پیروزی رسید و اسلام را به عنوان یک قدرت سیاسی مطرح کرد.

حدادعادل تصریح کرد: از روز اول به پیروزی رسیدن انقلاب ما زیر فشار تحریمها و توطئه‌ها بوده‌ایم اما دوام 40 ساله انقلاب برهانی بر اصیل بودن انقلاب است و ما امروز می‌خواهیم از این میراث گرانقدر نگهداری کنیم.

وی با اشاره به نعمت‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: نعمت بزرگ رهبری حضرت امام و امروز رهبری رهبر معظم انقلاب  یکی از نعمتهای بزرگی است که نصیب ما شده است.

حدادعادل ادامه داد: دستاورد بزرگ دیگر ما نعمت استقلال است امروز برای ایران در تهران تصمیم گرفته می‌شود نه در لندن و پاریس.

وی اظهار داشت: ما نعمت اقتدار و امنیت داریم و دشمنان نمی‌توانند با اراده خود در این منطقه تصمیم بگیرند و می‌دانند که هیچ تصمیم‌گیری مهمی بدون اراده ایران میسر نیست.

نماینده سابق مجلس برخورداری کشور از جوانان پاک و متعهد را نعمت دیگری برای کشور دانست و خاطرنشان کرد: جوانان ما امروز آماده خدمت به مردم هستند که نمونه‌ای از آنها مدافعان حرم‌اند. امروز انقلاب اسلامی برای ملتهای جهان الگو شده تا آنها باتوکل به خدا بتوانند به نیروی مردم تکیه کنند.

حدادعادل در ادامه عنوان کرد: اما دشمنی با نظام اسلامی در طی این سالها تشدید و سازمان یافته شده و به همان نسبت که ما انقلاب را تثبیت کرده‌ایم دشمن هم طراحی بیشتر کرده است و آخرین نقشه‌های آنان تحریم کشور به بهانه‌های مختلف و ترویج مفاسد اخلاقی و تخریب مبانی فرهنگی است که متوجه عموم مردم و بخصوص نسل جوان است.

وی گفت: آنها می‌خواهند بر نسل جوان امروز فشار بیاورند تا آنها همه مشکلات را به پای انقلاب بنویسند. دشمنان برای ما مشکل درست می‌کنند و هزینه آن را به پای انقلاب می‌نویسند.

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی به اشاره به اهداف تشکیل جبهه مردمی نیروهای انقلاب تصریح کرد: این جبهه برای این است که ما با آگاهی از واقعیت‌ها و با تکیه بر اصول و اطاعت از ولایت و نوع‌آوری در افکار سیاسی بتوانیم به وظیفه خود عمل کنیم.

حدادعادل ادامه داد کمتر از یک ماه و نیم دیگر انتخابات ریاست جمهوری را در پیش داریم از مواهب دیگر انقلاب اسلامی آزادی است که به ما امکان نقد می‌دهد. ما بر سر قدرت دعوا نمی‌کنیم و هر جا بتوانیم برای اداره کشور کمک می‌کنیم. جبهه مردمی برای قدرت‌طلبی به وجود نیامده است.

وی اظهار داشت: روز تصمیم‌گیری در پیش است یکی از مشکلات اصلی این دولت را در اصل پیروزی آن مشاهده کردیم اگر به 4 سال پیش برگردید رئیس جمهور فعلی احتمال پیروزی نمی‌داد اما کسانی وارد صحنه شدند و بعدا کنار رفتند که شرایط خاصی را به وجود آوردند و ائتلاف ما نیز به اختلاف تبدیل شد و به نتیجه نرسید و به همین دلیل یک پیروزی غیرمنتظره حاصل شد.

وی با بیان اینکه پیروزی دولت فعلی با شعار اعتدال و مذاکره با تحریم کنندگان حاصل شد گفت: وقتی که آقا روحانی پیروز شد کسانی که در متن قضایا نبودند و حتی کاندیدای آنها آقای روحانی نبود برای تصاحب پست‌ها هجوم آوردند و جریان ثروت و قدرت با عجله دولت را در اختیار گرفت. این شیفتگی برای قدرت و ثروت نتیجه‌اش حقوقهای نجومی است و صندوق ذخیره فرهنگیان شد.

وی ادامه داد: از این عیب مادرزادی مشکلات بسیاری برای کشور ایجاد شد. مسئله اعتدال هم به همان اندازه مبهم بود که اصلاحات مبهم بود. این موضوع را نه اصلاح‌طلبان فهمیدند و نه اصولگرایان و کسی هم آن را باور نکرد.

وی خاطرنشان کرد: در بین وزارتخانه‌ها هم دو، سه وزارتخانه نصیب جریان ما شد که مهمترین آنها وزارت کشور بود که مشاهده کردید در عرض کمتر از 4 سال برای 3 مرتبه معاون سیاسی آن عوض شد.

حدادعادل با اشاره به مسئله برجام عنوان کرد: این دولت با شعار مذاکره برای رفع تحریم و چرخش چرخ سانتریفیوژها و کارخانه‌ها روی کار آمد اما امروز نه سانتریفیوژها می‌چرخد نه کارخانه‌ها البته اصل مذاکره تصمیم نظام و عاقلانه بود.

نماینده سابق مجلس با بیان اینکه در آن زمان یک عده می‌گفتند ما نگران طرف مقابل و دلواپس هستیم اظهار کرد: دولت این موضوع را به صورت یک فحش درآورد و به آنها بدگویی کرد. این که شما با دولتهای دشمن مذاکره کنید و به آنها خوشبین باشید و با کسانی که نگران شما هستند مقابله کنید باعث می‌شود دشمن آنچه که نباید بفهمد را متوجه شود.

حدادعادل ادامه داد: در شرایط فعلی هر روز شاهد یک تحریم هستیم یک عده‌ می‌خواستند در جامعه دو قطبی طرفداران و مخالفان برجام ایجاد کنند اما امروز با این رفتار آقایان و بدقولی دشمن تاریخ استفاده از برجام برای استفاده به عنوان یک شعار سپری شده است.

وی با اشاره به مشکلات مردم گفت: مشکل امروز مردم ما مشکل کارآمدی و معضلات اقتصادی است و جبهه مردمی هم تصمیم دارد در کنار نامزد نهایی خود تیم همراه او را هم به مردم معرفی کند.

نماینده سابق مجلس با اشاره به سازوکار جبهه مردمی نیروهای انقلاب اظهار داشت: ما احساس می‌کردیم وضع موجود دیگر جوابگوی مشکل فعلی نیست ما به همه احزاب انقلابی احترام می‌گذاریم و این جبهه برای یکپارچه شدن همه احزاب و همسوکردن همه نیروها به وجود آمده است.

وی ادامه داد: این اولین بار است که نامزدهایی می‌آیند و کاندیداها در حضور آنها برنامه‌های خود را تشریح می‌کنند. جمنا می‌خواهد به اصول اسلام و انقلاب برگردد و به سمت دریای بی‌پایان مردم برود.

حدادعادل خاطرنشان کرد: امروز وقت همت، بصیرت و وحدت است و روز کمک به رهبری برای اینکه خون تازه‌ای در رگهای کشور به جریان بیفتد.

وی با اشاره به رفتار رسانه‌های معاند انقلاب اسلامی در انتخابات تصریح کرد: این رسانه‌ها دهه اول انقلاب هر وقت انتخابات می‌شد می‌گفتند در آن شرکت نکنید اما امروز برعکس است و می‌گویند بروید به کسی که ما می‌گوییم رای بدهید. آنها دم از تحریم بیشتر می‌زنند و ما دم از برجامهای بعدی می‌زنیم.

حدادعادل در پایان خاطرنشان کرد: درست است که اولین حضور جبهه مردمی نیروهای انقلاب در انتخابات ریاست جمهوری است اما بعد از انتخابات کار ما تمام نمی‌شود و اگر پیروز شدیم تمام هم و غم خود را برای خدمت به کار می‌گیریم و اگر هم نشدیم با قدرت به همین مسیر ادامه می‌دهیم. ما می‌توانیم دولتی را معرفی کنیم که خروج از رکود و حل مشکلات بانکها و سبک زندگی اسلامی وجه همت آن باشد.

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در توصیه‌ای به اعضا اعلام کرد که در انتخاب 5 کاندیدای نهایی دقت کنند و این‌طور نباشد که تنها یک فرد بر ایشان ملاک باشد و 4 نفر دیگر بر ایشان فرقی نکند، چرا که با انتخاب دقیق 5 کاندیدا و در نظر گرفتن روند باقی مانده تا انتخابات و مناظرات و تبلیغات انتخاباتی به پیروزی کمک خواهد شد.



حضور آیت‌الله موحدی کرمانی در مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی



نیکزاد: کشور فقط جزیره کیش نیست/ در این دولت به مسکن جفا شد

*، علی نیکزاد کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری امروز در دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی، اظهار داشت:‌ من آدم سیاسی هستم، اما هرگز اهل سیاسی‌کاری نبوده و نخواهم بود. در روزهای اخیر چند بار با من تماس گرفتند و از من خواستند در این جلسه حضور پیدا نکنم، اما من به تقوا و ایمان شما اعتماد دارم و با کمال خضوع و خشوع در بین شما حضور پیدا کردم.

وی با اشاره به سخنی از امیرالمومنین علی(ع)  مبنی بر اینکه من هرگز از فقر نمی‌ترسم و از سوءتدبیر می‌ترسم، گفت: متاسفانه در اداره کشور سوء تدبیر آشکار است. اگر سوء تدبیر آشکار نبود، این جمعیت از بزرگان سراسر کشور امروز در اینجا جمع نمی‌شدند.

نیکزاد افزود: قبول کنید که قوه مجریه کار کشورداری را خوب اجرا نکرده است.

وی در ادامه بیان داشت: کشور فقط کیش نیست، باید  به همه کشور توجه داشت. ماشین خوب، ویلای 5 هزار متری  ایرادی ندارد ولی برای مسئولان ایراد است.

وزیر سابق مسکن و شهرسازی ضمن انتقاد از عدم سعه صدر در مسئولان، بیان کرد: چگونه منتقدان را بی‌سواد خطاب می‌کنند و چرا آنها را به جهنم حواله می‌دهند؟ مگر قباله بهشت دست آنهاست؟ کسی که در جمهوری اسلامی ایران سعه صدر ندارد، نباید در کشور حتی یک استاندار هم باشد.

 کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری راه‌حل برون رفت از وضعیت نامناسب اقتصادی فعلی را ارائه تسهیلات خوب به بخش‌های اساسی کشور دانست و افزود: در این دوره به مسکن جفا شد، چرا که می‌توان در این بخش شغل‌های زیادی ایجاد کرد.

وزیر سابق راه، مسکن و شهرسازی با بیان اینکه در زمینه‌های زیادی می‌توان ایجاد اشتغال کرد، گفت: با ایجاد یک میلیون شغل می‌توان نرخ بیکاری را به 8 درصد کاهش داد و آن را تک‌رقمی کرد و این توفیق از طریق صدور فناوری، صندوق توسعه ملی و صرفه‌جویی و تلاش در بخش مسکن امکان‌پذیر است.



ضرغامی: دشمن و جناح رقیب برای انتخابات96 تعداد زیادی صفحه مجازی خریده‌اند

*، سید عزت‌الله ضرغامی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری صبح امروز در دومین مجمع ملی «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» که در مجموعه شهر آفتاب در حال برگزاری است، با اشاره به اهمیت افکارعمومی، گفت: افکارعمومی از اهمیت بالایی برخوردار است و به همین دلیل در قرآن کریم بارها به پیامبر اسلام خطاب شده که با زبان مردم با آنها سخن بگوید. 

وی افزود: یکی از آسیب‌های جریان اصول‌گرایی که امروز تبدیل به جریان انقلاب شده، این است که معمولا در جلب افکارعمومی ضعیف عمل کرده است. 

ضرغامی اظهار داشت: جبهه انقلاب در دوره‌های اخیر ریاست‌جمهوری موفق نبوده و علیرغم اینکه نیروهای انقلابی جزو بهترین و دلسوزترین نیروهای کشور هستند، نتوانسته‌اند با افکارعمومی درست کار کنند و نوع مواجهه نیروهای انقلاب با مردم در خیلی دوره‌ها نتیجه عکس داده است. 

رئیس اسبق سازمان صدا و سیما ادامه داد: حتی در سال 84 هم آقای احمدی‌نژاد منتخب اصولگراها نبود و فرد منتخب اصولگراها فرد دیگری بود که نفر ششم شد. در سال 92 هم تابلویی که از اختلافات در جریان اصولگرایی دیدیم در حد اعلای خود بود و دیدیدم که نمی‌توانیم بین خودمان وحدت ایجاد کنیم تا مردم به ما اعتماد کنند. 

وی با بیان اینکه در این دوره انتخابات ریاست‌جمهوری با پدیده جدی فضای مجازی مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: دشمن و جناح رقیب برای این استفاده از فضای مجازی برنامه‌های زیادی دارند و بسیاری از صفحات مجازی را خریداری کرده و با مدیران آنها هم رایزنی‌هایی داشته‌اند. 

ضرغامی گفت: امروز در میان احزاب گسترده و فراگیر و در غیاب اشخاص کلیدی و تاثیرگذار، راه‌اندازی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی از مواردی است که تصورش برای دشمن موجب تصدیق می‌شود.

رئیس اسبق سازمان صدا و سیما ادامه داد: اگر این جبهه ایجاد نمی‌شد و یا اینکه موفق نشود، معلوم نبود ساز و کار نیروهای انقلاب برای حضور در عرصه سیاسی چگونه بود، لذا پاسداری از این نهال نوپا برای تبدیل شدنش به یک شجره طیبه بسیار مهم است. 

وی تصریح کرد: تشکیل این مجمع و حضور 3 هزار نفر از نیروهای انقلاب در آن، اولین تضمین برای نیروهای انقلاب است و برای اینکه کوچک‌ترین شبهه‌ای در رای امروز شما پیش‌ نیاید می‌بایست به صحبت‌های بنده و همه دوستان با دقت عنایت کرده و سپس رای دهید. 

ضرغامی اظهار داشت: آقای جلیلی یک نیروی انقلابی و متعهد است که همه ما ایشان را می‌شناسیم، اما اگر آقای جلیلی نگران ساز و کار جبهه مردمی نیروهای انقلاب است، ما باید به ایشان احترام بگذاریم و آن قدر خوب کار کنیم تا آقای جلیلی و دیگران در جریان انتخابات با ما همراهی کنند. 

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری عنوان کرد: البته مراقبت‌هایی لازم است تا دچار خطای راهبردی نشویم و به افرادی مثل آقای جلیلی که نگران جبهه هستند، اضافه نشود. 

وی با بیان اینکه در تمام دوره‌های ریاست‌جمهوری، روسای جمهور برای دو دوره انتخاب شده‌اند، گفت: این اولین دوره‌ای است که ما برداشت جدی داریم که این اتفاق در انتخابات ریاست‌جمهوری نمی‌افتد و شما باید کسی را انتخاب کنید که بتواند این راه را بپیماید. 

ضرغامی با اشاره به بعضی برنامه‌های خود برای ورود به صحنه انتخابات ریاست‌جمهوری دوازدهم، خاطرنشان کرد: بنده سه گروه از مطمئن‌ترین دوستانم را به عنوان مشاور برای بررسی برنامه‌ها به کار گرفته‌ام که تا امروز هم نتیجه خوبی داده و این برنامه‌ها با 20 اولویت مهم که بیشتر آنها اقتصادی است به زودی منتشر خواهد شد. 

رئیس اسبق سازمان صدا و سیما ادامه داد: در مملکت ما به اندازه کافی در مورد موضوعات مهم قانونی تصویب شده و نهادهای اجرایی هم برنامه‌هایی را اجرا کرده‌اند، مثلاً سیاست‌های اقتصاد مقاومتی که در انتهای سال 92 توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شد و یا سیاست‌های کلی برنامه توسعه پنج ساله ششم کشور که ایشان ابلاغ کردند حرف خوبی نیست که زده نشده باشد.

وی خاطرنشان کرد: البته دولت آقای روحانی برای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ستادی تشکیل داد و گزارشی‌ هم از اقدامات خود خدمت مقام معظم رهبری دادند و ایشان هم تایید کردند که در بعضی بخش‌ها کارهایی انجام شده است.

ضرغامی ادامه داد: بسیاری از حرف‌های خوبی که امروز افراد مختلف می‌گویند، در سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری وجود دارد، ولی ننوشتن رویه اجرایی بزرگ‌ترین مشکل کشور در جهت اجرایی نشدن این برنامه‌هاست. 

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری تصریح کرد: همچنین ما در کشور مشکل مدیریت داشته‌ها را داریم که به نظر من اسطوره‌ این موضوع در جهت اجرای مدیریت داشته‌ها شهید طهرانی‌مقدم بود. 

وی در پایان گفت: بنده نگاه استانی به مدیریت کشور دارم و معتقدم راه کلیدی حل بسیاری از مشکلات و اجرای برنامه‌ها در کشور اجرای مدیریت استانی است.



پیام فتاح به جمنا: از هیچ کمکی دریغ نمی‌کنم

*، پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) در پیامی به دومین همایش جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی گفته است:  به علت معذوراتی که شورای مرکزی از آن مطلع‌اند از حضور در دومین مجمع عذرخواهی می‌کنم اما سازوکار انتخاب کاندیدا را قبول دارم.

وی در این پیام تاکید کرده است: از هیچ کمکی برای جمنا دریغ نمی‌کنم.



رستم قاسمی:‌ کشور "به همت دولتِ پیر" تعطیل شده است

*، رستم قاسمی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری امروز در دومین مجمع ملی «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» که در مجموعه شهر آفتاب در حال برگزاری است، گفت: به طور قطع در اداره کشور نیازمند برنامه جامع در حوزه‌های مختلف به خصوص سیاسی، اجتماعی و فرهنگی هستیم.

وی با بیان اینکه امروز چالش بزرگ کشور در موضوع اقتصادی است، افزود: ما در کشوری زندگی می‌کنیم که قدرت اول منطقه هستیم، ما در کشوری زندگی می‌کنیم که امن‌ترین کشور دنیاست، اما در این کشور گورخواب داریم و مردم نگرانند و رهبر این کشور نیز شرمنده جوانان است. امروز در این شرایط کشور به همت دولت پیر به جایی رسیده که تعطیل شده است.

وزیر سابق نفت با انتقاد از سیاست خارجی و دستگاه دیپلماسی کشور طی سال‌های اخیر، تاکید کرد: در سایه دیپلماسی نه تنها چرخ اقتصاد نچرخید، بلکه چرخ سانتریفیوژها هم نچرخید.

وی با بیان اینکه امروز بحران اقتصادی بر مسائل سیاسی و اجتماعی نیز سایه افکنده، تاکید کرد: در سال گذشته 156 هزار طلاق در کشور صورت گرفته است.

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری تاکید کرد: آمارهایی که در جهت کارآمدی به مردم ارائه می‌شود، برای مردم رنج‌آور است؛ کشور را تعطیل کردید، معلوم است که قدرت خرید مردم پایین می‌آید. امروز شاهد رکود تورمی در کشور هستیم، امروز فرصتی برای سعی و خطا نداریم و سخنرانی مشکل مردم را حل نمی‌کند. هر جا ثابت کردیم که انقلابی عمل کرده‌ایم موفق شده و توانسته‌ایم به اهداف برسیم.

قاسمی به سیاست‌های دولت سازندگی پس از پایان جنگ تحمیلی اشاره و تصریح کرد: در دوران سازندگی پس از جنگ آنها که مسبب جنگ بودند، چمدان‌های‌شان را بسته بودند و عده‌ای هم در فرودگاه‌ها منتظر بازسازی بودند، اما جوانان با روحیه انقلابی توانستند شعار ما می‌توانیم امام را به اثبات برسانند.

وی امنیت در کشور را از آثار "ما می‌توانیم" دانست و افزود: اقتدار ایران امروز زبان زد دنیاست که پیشرفت‌های نفتی نیز نمونه‌ای از آثار "ما می‌توانیم" است.

وزیر سابق نفت تصریح کرد: در بازسازی کشور کسی باور نداشت که "ما می‌توانیم" و طرح‌های ملی کشور توسط ایرانی‌ها شدنی است. کسی باور نمی‌کرد که بزرگ‌ترین آزادراه توسط ایرانی‌ها ساخته شود؛ کسی باور نمی‌کرد که روزی شرکت‌های ایرانی جایگزین کارتل‌های اقتصادی در کشور شوند.

قاسمی به شرایط سخت کشور در دوره تحریم‌ها اشاره و تاکید کرد: در دوره تحریم همه ابزارها را به کار گرفته بودند که اقتصاد ایران فروپاشی شود، رئیس‌جمهور آمریکا تحریم‌ها را فلج کننده و بی‌سابقه خواند و گفت که ایران باید تسلیم شود و واقعا هم تحریم‌ها بی‌سابقه بود، زیرا بانک مرکزی هیچ کشوری تا آن زمان تحریم نشده بود که البته این ظلم به مردم ایران بود.

وی اضافه کرد: صنعت نفت در آن زمان وابستگی شدیدی داشت و همه منتظر توقف آن بودند، به طوری که تجهیزات را از خارج وارد می‌کردیم. بنزین نیز وارداتی بود، اما به لطف خدا همه این موارد زمان زیادی طول نکشید که به جای فروپاشی ما در اقتصاد به خودکفایی رسیدیم.

وزیر سابق نفت اظهار داشت: با تحریم بنزین منتظر بودند که پمپ بنزین‌های کشور با مشکل مواجه شود، اما این طور نشد.

قاسمی ادامه داد: شرایط تحریم سخت بود، اما آنها به دنبال تسلیم ما بودند، اما به جای فروپاشی اقتصاد ما به خودکفایی رسیدیم و غنی‌سازی نیز به سرعت در حال رونق بود، آنها در آن شرایط بیشتر خواستار مذاکره بودند، اما متاسفانه ما عجله کردیم و نتوانستیم از این فرصت به خوبی استفاده کنیم.

وی شرایط اقتصادی امروز کشور را در شان و حق مردم ایران ندانست و گفت: امروز نباید شرایط ما به گونه‌ای باشد که ما پاسخی برای مردم نداشته باشیم.

به گزارش ، قاسمی کشاورزی را نیازمند تحول بنیادی دانست و افزود: در حوزه کشاورزی از منابع محوری باید به دانش‌محوری تبدیل شویم. دشمنان سال‌ها  بر این طبل می‌کوبیدند که دین و دین‌داری نمی‌تواند پاسخگوی مشکلات مردم باشد و ما باید شرایط را به گونه‌ای فراهم کنیم که آنها به خواسته‌های‌شان نرسند.

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه مشکل امروز کشور برنامه نیست، گفت: ما سیاست‌های کلان که توسط رهبری ابلاغ می‌شود و نیز سند چشم‌انداز 20 ساله داریم و اینها شاخص دارد و کاغذ نیست که اگر به این شاخص‌ها برسیم در بین 25 کشور دنیا اول هستیم.

قاسمی ادامه داد: مسئولیت رئیس قوه مجریه در قانون اساسی مشخص است، مسئولیت رئیس قوه مجریه تئوری‌پردازی و سخنرانی نیست.

وی تصریح کرد: تکلیف دستگاه اجرایی کشور در قانون مشخص است. وی مسئول نان و آب مردم است، باید برای مردم شغل ایجاد کنیم.

وزیر سابق نفت اضافه کرد: 14 معضل اساسی کشور که می‌توانیم با حل آنها فقر، بیکاری و رکود را از کشور برداشت، بررسی شده که اگر این موضوعات حل شود، شرایط کشور دگرگون خواهد شد.

قاسمی اظهار داشت: ویژگی‌های این برنامه جامعیت در حوزه‌های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی است، این طرح براساس مدل داخلی طراحی شده، در صورتی که بسیاری از برنامه‌ها مبتنی بر مدل داخلی نیست.

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه اقتصاد و وضع معیشت مردم امروز جزو مهمترین دغدغه‌های رهبری است، افزود: مشکل مردم و نقطه ضعف دولت نیز موضوع اقتصاد است که راه‌حل آن استفاده قدرتمند و به کارگیری نیروهای با تجربه و روحیه جهادی است.

وی ادامه داد: دولت امروز برای پرداخت یارانه می‌گوید که مصیبت دارد، در حالی که این مصیبت نیست. مصیبت رکود و کاهش تولید است.

وزیر سابق نفت تاکید کرد: دولت امروز در حوزه اقتصاد ضعف دارد و مطالبات مردم اقتصادی است و این نقطه مشترک ما با تمام اقوام و گروه‌هاست.

قاسمی در پایان با بیان اینکه دولت به دنبال فرار از پاسخگویی و اینکه فضای اقتصادی را سیاسی اجتماعی کند، خاطرنشان کرد: برنامه اقتصادی قدرتمند در اختیار جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی است و هر کسی که کاندیدای نهایی این جبهه شود، همه ما این برنامه‌ها را در اختیار او قرار می‌دهیم و در خدمت او هستیم.




سید صولت مرتضوی امروز به نمایندگی از حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در مجمع عمومی جمنا حضور یافته و سخنرانی کرده است



زاکانی:روحانی چرا دست مفسدان را در دولت باز گذاشته؟

*، علیرضا زاکانی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری صبح امروز در دومین مجمع ملی «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» که در مجموعه شهر آفتاب در حال برگزاری است، با اشاره به انقلاب سوم، گفت: ما در انقلاب سوم باید ایرانی در مکتب امام‌خمینی(ره) بسازیم و باید در مسیری حرکت کنیم که در جهت مسیر فکری امام و رهبری باشد.

وی با بیان اینکه فرصت‌های جدیدی برای انقلاب اسلامی در عرصه جهانی ایجاد شده، گفت: در عرصه جهانی با انتخاب ترامپ در آمریکا بزرگ‌ترین فرصت مهیا شده، اما در عرصه داخلی هنوز از این فرصت‌ها بی‌بهره‌ایم.

زاکانی با بیان اینکه اقتصاد در راس اولویت‌های ما قرار دارد، تصریح کرد: چرا بعد از 38 سال شعار سال باید اقتصادی باشد. همچنین بعد از 28 نامگذاری مقام معظم رهبری، 13 تای آنها مربوط به مسائل اقتصادی بوده و 5 تای آنها به طور غیرمستقیم با مسائل اقتصادی مرتبط بوده است.

وی ضمن انتقاد از رونداقتصادی مدیریت کشور، گفت: متاسفانه مشکل از جایی شروع شد که اقتصاد آزاد و برنامه توسعه غربی به کشور آمد.

زاکانی افزود: مشکل امروز کشور اقتصادی است و اولین مانع برای رفع مشکلات اقتصادی در کشور، فساد است. من هم در دولت قبل و هم در دولت فعلی بارها به خاطر مبارزه با فساد و مفسدان به دادگاه رفته و تبرئه شده‌ام، چرا که حق می‌گفتم.

وی بیان داشت: امروز مبارزه با فساد همت کسانی را می‌خواهد که دست مفسدان اقتصادی را کوتاه و پیوستگی قدرت و ثروت را از بین ببرند.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس افزود: آقای رئیس‌جمهور باید پاسخگو باشد که چرا دست مفسدان اقتصادی را برای تعرض به بیت‌المال باز گذاشته؟ امروز دیگر روز حساب است برای رئیس نه روز امتحان.

زاکانی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در موضوع فساد در سال 80 تصریح کرد: اگر در سال 80 به فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه مبارزه با فساد توجه می‌شد، امروز ما دیگر شرایط جامعه را سخت و دشوار نمی‌دیدیم.

وی در ادامه بیان داشت: امروز کشور نیاز به یک اقدام اصلاح‌گرانه دارد.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس افزود: پتروشیمی یکی از حوزه‌هایی است که برای ایران اسلامی راهبردی است و با 13 میلیون تن صنایع پایین‌دستی می‌توان دو میلیون و 360 هزار شغل ایجاد کرد.

زاکانی با بیان اینکه ما به فراتر از مرزهای خودمان می‌اندیشیم، بیان کرد: باید دستگاه دیپلماسی خارجی تغییر رویه دهد و در سفرهای خارجی در کنار رایزن فرهنگی، رایزن اقتصادی نیز داشته باشد.

وی با بیان اینکه باید چشم امید از خارج کشور قطع شود، گفت: اگر دست روی دست بگذاریم که کشورهای خارجی و غربی کمک ما کنند، هیچ اتفاقی نمی‌افتد و آنها لحظه‌ای از دشمنی با ما دست برنمی‌دارند.

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری توجه به امر دانش در کشور را موضوعی مغفول مانده دانست و گفت: بالا بردن سرمایه انسانی مورد غفلت واقع شده است.

وی با اشاره به بافت فرسوده در کشور گفت: بافت فرسوده بزرگ‌ترین امکان برای ساخت مسکن و خانه‌دار کردن خانواده‌ها و زوج‌های جوان است و به این وسیله می‌توان تعداد زیادی شغل به صورت مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرد.

زاکانی با بیان اینکه عبور از رکود امکان‌پذیر است، گفت: بانک‌ها باید سر جای خود بنشینند و در قبال آن بازار سرمایه تقویت شود.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس در ادامه بیان داشت: در عرصه قانون‌گذاری 30 برابر فرانسه قانون‌گذاری می‌کنیم و در عرصه قضایی 15 میلیون پرونده تشکیل شده است.

زاکانی در پایان گفت: با توان نیروهای انقلابی می‌توان به خوبی کشور را اداره کرد.



گزارش تصویری دومین مجمع عمومی جبهه نیروهای انقلاب اسلامی (کلیک کنید)



«محسن رضایی» تقاضایی برای کاندیداتوری ندارد

*، عبدالحسین روح‌الامینی صبح امروز در دومین مجمع ملی «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» که در مجموعه شهر آفتاب در حال برگزاری است، پیام محسن رضایی را که به علت وقوع زلزله به استان خراسان رضوی سفر کرده، قرائت کرد.

متن این پیام به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

ابتدا عرض کنم که از اینکه مرا پیشنهاد دادید تشکر می‌کنم، ولی همانطور که بارها عرض کرده‌ام تصمیم من تغییر نکرده است، تقاضایی برای کاندیداتوری ندارم.

امروز روز ایثار وفداکاری از طرف کاندیداها و روز تشکیل یک دولت انقلابی و کارامد جمعی ازسوی نیروهای انقلاب یعنی شماهاست.

امروز روز ایثار و برادری و وحدت از یک طرف و تصمیم‌گیری درست برای یاری‌رسانی به رهبر معظم انقلاب و ملت ایران در شکست دشمن و مایوس کردن آمریکا در جنگ احزاب و جنگ اقتصادی است.

همان‌طور که بارها عرض کرده‌ام تصمیم من تغییر نکرده است، تقاضایی برای کاندیداتوری ندارم، حتی اگر مرا جزء پنج نفر انتخاب کنید، از هر تصمیمی که نیروهای انقلاب بگیرند حمایت می‌کنم. شما نیامده‌اید در اینجا که انتخاب کنید آمده‌اید که برای انقلاب تصمیم بگیرید.

من و شما نباید اشتباه کنیم. فرصت‌های زیادی از دست رفته است. زمان اشتباه‌کاری پایان یافته است.

خلاء نیروهای انقلاب نبود، رهبری نیست، ما بهترین رهبری را داریم، بلکه نبود فرماندهی است. جبهه مردمی می‌تواند خلاء مدیریت و فرماندهی را در جبهه انقلاب به صورت خرد جمعی حل کند.

از دعوت شما می‌خواهم استفاده کنم و نظرات خود را درباره مسئولیت نیروهای انقلاب اسلامی در شرایط کنونی کشور، مردم، منطقه بیان دارم و در آخر اگر فرصتی شد اشاره‌ای به فهرستی از برنامه دولت انقلابی بکنم که در تبلیغات در استان‌ها از آن استفاده کنید.

مقدمه

مقدمتا عرض کنم که از هفده سالگی که تکلیف سیاسی و مبارزاتی خود را شناختم. همیشه تکلیف را در دفع خطر و بحران چه درحوزه سیاسی و چه امنیتی و چه دفاعی و در این سی سال اخیر در اقتصاد آن هم با تایید امام و رهبری می‌دانستم.

درس و پست و مقام چیزی جز ابزاری برای انجام تکلیف الهی من نبوده است. کما اینکه پس از پایان جنگ که مطمئن شدم تهدید جدی ما در آینده در اقتصاد است از رشته مهندسی مکانیک تغییر رشته دادم و به اقتصاد روی آوردم و لیسانس و فوق‌لیسانس و دکترای اقتصاد را گرفتم.

در این مدت عمرم یک لحظه از انقلابی‌گری فاصله نگرفتم. در اوج خفقان رژیم شاهنشاهی در سن نوزده سالگی به زندان رفتم و بار دوم از دست آنها مخفی شدم و در مبارزه با رژیم شاه تا شب بیست و دوم بهمن از پای ننشستم.

سپس به تشکیل سازمانی از همه احزاب و گروه‌های انقلابی شناخته شده پیرو امام بر آمدیم و تا آستانه کاندیدا شدن مقام معظم رهبری در سال 58 جلو رفتیم که ایشان البته شهید بهشتی را پیشنهاد دادند، ولی با ترور شهید مطهری و برجستگان دیگر انقلاب، فعالیت سیاسی و انتخابات را نیمه‌تمام گذاشتم و به سپاه رفتم و سازمان اطلاعاتی سپاه را بنیان گذاشتیم.

فرقانی‌ها و سازمان مجاهدین خلق و حزب توده را سرکوب کردیم و کودتای نوژه را خنثی و سپس به فرماندهی سپاه رسیدم که رهبر معظم انقلاب در انتصاب من به دبیری مجمع تشخیص مصلحت نظام فرمودند: و شما هم ظرفیت‌های آنها را دیده‌اید.

-دولت انقلابی باید گفتمان انقلابی متناسب با یک جهاد اقتصادی اجتماعی بسیج کننده تمامی اقشار جامعه علیه فقر و بیکاری از یک طرف و ایستادگی در مقابل آمریکا از سوی دیگر و ادامه نهضت مقاومت از سوی دیگر در منطقه را تولید کند.

-اعمال انضباط شدید از بیت‌المال گرفته و تا تصادفات و تا قاچاق و موادمخدر

الف- نهضت مردمی اقتصاد مقاومتی

1- تحول اداری و مدیریتی در کشور از جمله اختیار دادن به استان‌ها صرفا در حوزه اقتصادی و تولید و تجارت
2- برنامه کادرسازی و انتقال قدرت به نسل‌های سوم و چهارم است
3-اصلاح یارانه‌ها و تبدیل آن به یارانه‌های درآمدی
4-برنامه نجات بانکی
5-موسسات تضمین اعتباری بنگاه‌های کوچک و متوسط
6-کسب و کارهای خانگی
7-نوسازی واحدهای صنعتی
8-سازمان تجارت ملی

الف- برنامه ایران منطقه‌ای
1-دیپلماسی اقتصادی
2-اتحادیه کشورهای منطقه مقاومت
3-تقویت نیروهای دفاعی کشور و متحدین در منطقه

چند توصیه:

قبل از اینکه چند توصیه برای شما نیروهای مخلص انقلاب داشته باشم باید به یک ابهام پاسخ بدهم و اینکه چرا که من معتقد به میدان دادن به جوان‌ها هستم ولی خودم همچنان در کنار شما در صحنه فعالیت و اقدام و عمل هستم.

لازم است توضیح دهم که مهمترین مسئولیت خود را آماده‌سازی نسل‌های سوم و چهارم انقلاب برای بر عهده گرفتن اداره کشور در آینده می‌دانم و چون این کار جز از طریق مدیریت جهادی و انقلابی که تنها در صحنه عملیاتی قابل انتقال به جوانان کشور است، امکان‌پذیر نیست، از صحنه کنار نرفته‌ام جز با شهادت کنار نخواهم رفت و انواع تهمت و افترا را به عزلت و گوشه‌نشینی ترجیح خواهم داد.

1-جبهه مردمی نیروهای انقلاب را باید در اولین فرصت فراگیرتر سازید.

2-جبهه مردمی مهمتر از یک انتخابات است، لذا نباید فدای اشخاص بشود و یا در صورت ناکامی تضعیف شود. در جنگ‌های صدر اسلام ارتش پیامبر در برخی جنگ‌ها شکست می‌خورد ولی ارتش ایشان منحل نمی‌شد. در جنگ خودمان هم همین‌طور بوده است.

3- باید پنج نفری انتخاب شود که متناسب با سناریوهای احتمالی پاسخگو بوده و پیروزی را برای ما رقم بزند. ما باید به صورت یک تیم وارد رقابت بشویم و با هم رقابت نکنیم.

پروردگارا رهبر انقلاب را تا ظهور حضرت مهدی حفظ بفرما

محسن رضایی



کاندیداتوری حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی رسما اعلام شد

*، سید صولت مرتضوی که به نمایندگی از حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی در دومین نشست مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی حضور یافته بود، اعلام کرد که، با انصراف از هیئت نظارت بر انتخابات، کاندیداتوری خود را پذیرفت و بنده این را خدمت را شما اعلام می‌کنم.



حاجی‌بابایی: کشور نیاز به یک کارآمدی مقتدرانه دارد

*، حمیدرضا حاجی‌بابایی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری، صبح امروز در دومین مجمع ملی «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» که در مجموعه شهر آفتاب در حال برگزاری است، گفت: قطعا همه عزیزانی که اینجا شرف حضور دارند دردهایی را در جامعه‌ می‌شناسند و دردهایی را می‌بینند که مردم و مومنین و انقلابیون ما را آزار می‌دهد و به همین دلیل کنار یکدیگر نشستیم تا به وضع موجود درباره ناهنجاریی‌هایی که انقلاب اسلامی ما را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد، چاره‌ای بیاندیشیم. 

حاجی‌بابایی خاطرنشان کرد:‌ امروز سخن از ناکارآمدی و عدم توجه به انقلاب اسلامی و بی‌توجهی به راه امام و شهداست، همه با دردها آشنا هستید و دردها را می‌شناسید و فریاد ملت این دردها را بیان می‌کند، در برابر ناملایمات، رهبری و مردم توانستند از پیچ‌های تاریخی انقلاب عبور کرده و به اینجا برسند و نه در رهبری و نه در مردم ما نقصی وجود ندارد. 

نماینده مردم همدان مجلس افزود: امروز ما اردوگاهی را در دنیا تحت عنوان اردوگاه اهل بیت تشکیل دادیم که توانسته پنجه در پنجه استکبار بیاندازد و او را به عقب‌نشینی وا دارد. 

وی با بیان اینکه آنچه که دشمن به آن تکیه می‌کند مکتب، مردم و رهبر ما نیست، تاکید کرد: دشمن بر ناکارآمدی انگشت می‌فشارد. کشور نیاز به یک کارآمدی مقتدرانه دارد، امروز هزاران نفر نیروهای مومن از سراسر کشور در اینجا جمع شدند تا تصمیم بگیرند، تصمیمی که در برابر ملت بزرگ ایران هم بتواند پاسخگو باشد و هم بتوانیم در 4 سال آینده در برابر ملت ایران رو سفید باشیم.

حاجی‌بابایی تصریح کرد: پیروز در انتخابات یک نقطه مثبت است، اما پاسخگویی کارآمدی در 4 سال آینده هزاران برابر تاثیرگذارتر و نتیجه‌بخش تر است.

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری با اشاره به برنامه‌ خود برای انتخابات، تاکید کرد: اینجانب برای برون‌ رفت کشور از وضعیت کنونی با تکیه بر 20 سال کار مجلسی و دولتی برنامه‌ای جامع و متقن را آماده کردم.

وی گفت: امروز با توجه به سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری در 80 بند و اقتصاد مقاومتی در 24 بند و سیاست‌های کلی دیگر، بررسی‌های انجام شده، نشان می‌دهد اولویت‌های امروز کشور به شرح ذیل است:  اشتغال و تولید، خصوصی‌سازی، بهره‌وری، نظام پولی و بانکی، تامین منابع مالی، کشاورزی، صنعت و معدن، صنایع معدنی و مسکن، حمل و نقل ریلی، محیط زیست، منابع طبیعی و آلودگی هوا، گردشگری، توسعه ذخایر مکران  و اروند، رسیدگی به حاشیه شهرها، توسعه مناطق شهری و روستایی، توازن منطقه‌ای، نظام عادلانه  پرداخت، توانمندسازی محرومان، آسیب‌های اجتماعی، سند تحول بنیادی آموزش و پرورش، فرهنگی عمومی و سبک زندگی، فناوری‌های نوین، توسعه کسب و کار، سیاست فعال خارجی، نظام اداری شفاف و مبارزه با فساد خانه برکن، فضای مجازی، امور ایثارگران، هنر و ورزش، مسائل حقوقی و قضایی و موضوع یارانه‌ها از مهم‌ترین مسائل کشور است.




 

در دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی 3 هزار نفر حضور دارند



بذرپاش: به «دولت مسئله حل کن نیازمندیم» نه «مسئله اعلام کن»

*، مهرداد بذرپاش کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری صبح امروز در دومین مجمع ملی «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» که در مجموعه شهر آفتاب در حال برگزاری است، با انتقاد نسبت به وضعیت اقتصادی موجود کشور، گفت: قرار نبود از مردم بگذریم و به خودمان برسیم و نجومی‌بگیر شویم. قرار بود که از خودمان بگذریم و به مردم برسیم و به آنها خدمت کنیم.

بذرپاش با تاکید بر اینکه مردم امروز از شرایط موجود نظام بانکداری گله‌مندند، اظهار داشت: مردم امروز گله‌مندند که یک فرهنگی و از خانواده آموزش و پرورش به بانک سرمایه مراجعه می‌کند تا تسهیلات بگیرد اما به او بگوییم که پول نداریم. 

نماینده مردم تهران در مجلس نهم با تاکید بر اینکه امروز مردم از شرایط موجود نظام بانکی گله‌مندند که البته حق دارند، گفت: قرارمان این نبود که شاهد بی‌سابقه‌ترین رکود در 50 سال اخیر باشیم؛ امروز عدد قاچاق 100 هزار میلیارد تومان است که می‌توان با آن 400 هزار شغل در سال ایجاد کرد. 

وی افزود: ما عبدالمالک ریگی را در آسمان دستگیر می‌کنیم اما نمی‌توانیم مرزها را برای قاچاق کنترل کنیم، مردم از این وضعیت گله‌مندند.

بذرپاش با انتقاد از وضعیت تولید محصولات کشاورزی تصریح کرد: ما سالی 25 میلیون تن محصولات کشاورزی را امحا می‌کنیم که این میزان غذای 15 میلیون نفر است و بعد اسم آن را هم مدیریت گذاشته‌ایم.

نماینده مردم تهران در مجلس نهم اضافه کرد: امروز شرایط به گونه‌ای است که تولیدکننده، کشاورز و مردم ناراضی هستند، مگر می‌شود با این مدل گله‌مند نبود و خوشحال بود، با این وضعیت بهبود تولید و بهره‌وری نشدنی است. 15 میلیون هکتار اراضی مستعد کشاورزی به دلیل مدیریت آب، زیر کشت نمی‌رود.

وی در بخش دیگری از سخنانش به انتقاد از وضع نظام بانکی کشور پرداخت و اظهار داشت: امروز بانک‌ها سالی 200 هزار میلیارد تومان به نقدینگی کشور اضافه می‌کنند که در این شرایط میزان نقدینگی کشور 1200 هزار میلیارد تومان شده است، بیش از 700 هزار میلیارد تومان مردم در بانک‌ها بلوکه شده است.

بذرپاش تاکید کرد: بانک‌ها در سال گذشته 500 هزار میلیارد تومان تسهیلات داده‌اند که بخش عمده آن استمحال بوده و وام جدیدی نبوده است.

نماینده مردم تهران در مجلس نهم  اضافه کرد: امروز شرایط بانک‌ها به گونه‌ای شده که رسما دولت هستند و دولت تعیین می‌کنند، یا جمهوری اسلامی می‌تواند بانک‌ها را تغییر دهد یا آنها جمهوری اسلامی را تغییر می‌دهند.

وی با تاکید بر اینکه مدل فعلی بانکداری ما نمی‌خواهد که تولید رونق بگیرد، اظهار داشت: با این مدل بانکداری، نظام تامین اجتماعی و نظام مالیاتی محال است که تولید به این راحتی‌ها در کشور رونق بگیرد. 

بذرپاش به مقایسه‌ای از میزان سود بانکی از دیگر کشورها نسبت به ایران پرداخت و گفت: نرخ سود بانکی در آسیای جنوب شرقی، یک یا دو درصد است اما در کشور ما 24 درصد است که با این وضعیت رونق تولید چیزی شبیه شوخی است. 

نماینده مردم تهران در مجلس نهم  با بیان اینکه قرار نبود جوری عمل کنیم که مردم گله‌مند باشند، گفت: امروز وضعیت نظام آموزشی کشور مطلوب نیست به طوری که تعداد دانشجوها از ابتدای انقلاب تاکنون 25 برابر افزایش یافته به طوری که هر چقدر پیش می‌رویم مشکلات هم به اندازه آن بیشتر می‌شود. 

وی اضافه کرد: امروز از ظرفیت اساسی اساتید دانشگاه، دانشجویان و تولید علم در جهت رفع مشکلات کشور استفاده نمی‌شود و شرایط به گونه‌ای است که با مقالات خودمان مشکلات کشورهای دیگر را حل می‌کنیم؛ دولت مسئله‌ اعلام‌کن نمی‌خواهیم ما نیازمند دولت مسئله حل کن هستیم. 

به گزارش ، بذرپارش با طرح این سوال که فسادی که خبرهای آن امروز مردم را آزار می‌دهد و قرار ما از ابتدا این نبوده است، دلیلش چیست، اظهار داشت: اگر رسانه‌ها حقوق‌های نجومی را نمی‌گفتند کسی آن را پیگیری نمی‌کرد، ما تا زمانی که دولت و نظام اداری شیشه‌ای نداشته باشیم مشکل حل نمی‌شود، ما دولت و نظام اداری شیشه‌ای می‌خواهیم. با اضافه کردن نهادهای نظارتی مشکل حل نمی‌شود. 

بذرپاش افزود: بسیاری از شاخص‌ها هنوز محقق نشده که مردم حق دارند گله‌مند باشند، ما خواهان دولتی به وسعت ایران هستیم نه مدیریت از تهران. 

نماینده مردم تهران در مجلس نهم  با تاکید بر اینکه 6 برنامه توسعه تاکنون در تهران نوشته‌ایم اما برنامه‌های توسعه‌ای در شهرها و مناطق محروم کشور اثرگذار نبوده و نتوانسته مشکلات آنها را رفع کند، گفت: دلیل این امر این بوده که مدیر استانی از خودش اختیاری نداشته و از تهران برای او تصمیم‌گیری شده است. 

وی ادامه داد: ما امروز در شرایطی هستیم که نیازمند دولت بانشاط هستیم، با 33 میلیون جوان دولت خسته، کم‌کار و بی‌حوصله نمی‌خواهیم .

بذرپاش تصریح کرد: قرار بود دیپلماسی به اقتصاد کشور یارانه بدهد، اما امروز بازار ما که ناموس ما است از طریق دیپلماسی به فرانسه یارانه می‌دهد؛  دولت ما به وزارت کار چین یارانه می‌دهد. 

نماینده مردم تهران در مجلس نهم  خاطرنشان کرد:  همین همبستگی و با هم بودن نیروهای انقلاب پیروزی است که با این روش می‌توانیم مسیر را ادامه دهیم، این نسل، نسل خمینی و خامنه‌ای است؛ از این نسل سردار سلیمانی بیرون می‌آید، نسل ما به رجایی می‌نازد نه به بنی‌صدر.



قالیباف: همه مرا می‌شناسند، نیازی به حضور در نشست ندیدم/ از مجمع حمایت می‌کنم

حجت الاسلام رحیمیان رئیس شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب طی سخنانی در نشست امروز گفته است: آقای قالیباف ضمن اعلام حمایت و تعهد نسبت به روند برنامه جبهه در صورت حضور در انتخابات اعلام کرده‌اند چون بنده را همه سروران می شناسند، نیازی به حضور ندیدم اما در عین حال حمایت خود را نسبت به روند کار و تعهد نسبت به روند جبهه در صورت نامزدی دارد.



نتیجه مذاکرات جبهه با کاندیداها + جدول کامل آرا

*، دومین مجمع ملی «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» از دقایقی پیش در مجموعه شهر آفتاب با حضور سه هزار نفر از اعضای این جبهه آغاز شد.

مهدی محمدی عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در سخنانی گزارشی از آخرین روند کار این جبهه ارائه داد که بدین شرح است:

نخستین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی روز پنج شنبه 5 اسفند 1395 در مجموعه شهر آفتاب برگزار شد. در این مجمع، که در آن منتخبان استان ها، اقشار و حامیان جبهه با حق رای حضور داشتند، 21 فرد به عنوان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری به رای اعضای مجمع گذاشته شدند و اعضای محترم مجمع از میان آنها به 10 تن رای دادند.

این 21 نفر خود از میان 53 نفر برگزیده شده بودند که اسامی آنها طی یک فرآیند دو هفته ای، منطبق بر مجموعه ای از شاخص ها، از طریق اعضای مجمع از سراسر کشور به هیئت موسس جبهه پیشنهاد شده بود. هیئت موسس، پس از مذاکره فرد به فرد با این 53 نفر و اعمال ضوابط مصوب، نام 21 نفر از کسانی را که با کاندیداتوری موافقت داشته یا مخالفت جدی با طرح نام خود به عنوان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نداشتند، به مجمع اول اعلام کرد.

در مجمع اول، 2133 تعرفه مصرف شد. از این میزان، 1916 تعرفه سالم و 217 تعرفه باطله بود. علت وجود 217 تعرفه باطله هم این بود که مطابق قاعده اعلام شده در مجمع اول، تعرفه هایی که حاوی نام کمتر یا بیشتر از 10 کاندیدا بود باطله محسوب گردید و شمارش نشد.

پس از توزیع تعرفه ها، رای گیری، و شمارش آرا، نتایج زیر، به ترتیب اکثریت آرا، حاصل شد:

همچنین در مجمع اول 30 عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی انتخاب شدند که اسامی و آراء آنها قبلا از طریق رسانه ها اعلام شده است.  

پس از تشکیل شورای مرکزی، هیئت رییسه شورای مرکزی و مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی نیز انتخاب شد که اسامی آنها هم قبلا از طریق رسانه ها اعلام شده است.

پس از این مرحله، چنانکه مکررا اعلام شده است هیئت رییسه شورای مرکزی با کاندیداهای منتخب در مجمع اول وارد مذاکره شد تا از میان آنها، 10 کاندیدایی را که اولا حائز بیشترین رای شده اند و ثانیا به مکانیسم و شروط جبهه متعهد هستند، انتخاب و به مجمع ملی دوم معرفی نماید.

این مذاکرات تا آخر وقت دیشب (16 فروردین 1396) ادامه داشته و در ادامه توضیح خواهم داد که کاندیداها به ترتیب حروف الفبا در این مذاکرات چه موضعی اتخاذ کردند.

آقای مهرداد بذرپاش در آخرین مذاکره اعلام کرد که تصمیم قطعی برای کاندیداتوری نگرفته است اما نظر مجمع ملی را برای خود دارای اولویت دانسته و در صورت کاندیداتوری در چارچوب سازوکار و تصمیمات جبهه عمل خواهد کرد. ایشان همچنین پیش از مجمع اول و در نشست با هیئت موسس، میثاق نامه جبهه را به طور مکتوب امضا کرده است.

با آقای سعید جلیلی در این مدت حداقل 3 جلسه رسمی برگزار و در چندین جلسه غیر رسمی هم به تفصیل مذاکره شد. ایشان در نهایت اعلام کرد خروجی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی را برای خود دارای حجیت نمی داند و در صورت کاندیداتوری در چارچوب مکانیسم و تصمیمات جبهه مردمی نیروهای انقلاب عمل نخواهند کرد.

آقای حمید رضا حاجی بابایی پیش از مجمع اول در دیدار با هیئت موسس جبهه، میثاق نامه را به طور مکتوب امضا و اعلام کرد در صورت کاندیداتوری از سازوکار و تصمیمات جبهه تبعیت خواهد کرد.

آقای محسن رضایی پیش از مجمع اول در دیدار با هیئت موسس جبهه، میثاق نامه را به طور مکتوب امضا و اعلام کرد در صورت کاندیداتوری از سازوکار و تصمیمات جبهه تبعیت خواهد کرد.

آقای سید ابراهیم رییسی از ابتدا نسبت به نامزد شدن امتناع داشت اما همواره از جبهه و فرآیند ها و سازوکار آن حمایت می کرد. پس از اعلام نظر مجمع اول ایشان از امتناع خود صرف نظر کرد و کاندیداتوری خود را محل تامل دانست. در آخرین مذاکره ایشان گفته است که من هنوز تصمیم قطعی برای نامزدی نگرفته ام اما با توجه به رای جبهه، مطالبه مردم و نظر بسیاری از شخصیت ها در صورتی که قصد کاندیداتوری داشته باشم حتما طبق سازوکار جبهه عمل می کنم و رای این مجمع در تصمیم نهایی من تاثیر خواهد داشت. همچنین ایشان با ارائه مکتوبی به هیئت رییسه جبهه سازوکار و شرایط جبهه را پذیرفته است.

آقای علیرضا زاکانی پیش از مجمع اول در دیدار با هیئت موسس جبهه، میثاق نامه را به طور مکتوب امضا و اعلام کرد در صورت کاندیداتوری از سازوکار و شروط جبهه تبعیت خواهد کرد.

آقای سید عزت الله ضرغامی نیز میثاق نامه را به طور مکتوب امضا و اعلام کرد در صورت کاندیداتوری از سازوکار و شروط جبهه تبعیت خواهد کرد.

آقای سید پرویز فتاح در آخرین مذاکره اعلام کرده است که سازوکار جبهه را کاملا قبول دارد. وی میثاق نامه جبهه را امضا کرده و گفته است که از هیچ کمکی به جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی مضایقه نخواهد کرد. در عین حال ایشان تاکید کرده که تصمیمی برای کاندیدا شدن ندارد اما اگر بخواهد به عرصه انتخابات ریاست جمهوری ورود پیدا کند حتما سازوکار جبهه را قبول دارد و طبق آن عمل خواهد کرد.

آقای رستم قاسمی پیش از مجمع اول در دیدار با هیئت موسس جبهه، میثاق نامه را به طور مکتوب امضا و اعلام کرد در صورت کاندیداتوری از سازوکار و شروط جبهه تبعیت خواهد کرد.

آقای محمدباقر قالیباف روز 16 فروردین 1396 طی نامه ای به شورای مرکزی اعلام کرد که درخواستی برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری نداشته و ندارد اما در صورت ثبت نام در چارچوب سازوکار جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی عمل خواهد کرد.

آقای علی نیکزاد نیز طی نامه ای به هیئت رییسه اعلام کرد که سازوکار و شرایط جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی را قبول دارد و در صورت کاندیداتوری طبق آن عمل خواهد کرد.

همچنین لازم به ذکر است آقای علیرضا زالی پس از مجمع اول طی نامه ای از حضور در انتخابات ریاست جمهوری انصراف داد.

به این ترتیب و با توجه به آنکه فقط یک نفر از 10 کاندیدای منتخب مجمع اول، یعنی آقای سعید جلیلی، از پذیرش سازوکار و مکانیسم جبهه امتناع کرد، نام ایشان از فهرست کاندیداهای معرفی شده به مجمع دوم حذف و نام آقای محسن رضایی که نفر یازدهم منتخب مجمع اول بود، به فهرست اضافه شد.

به این ترتیب، همانطور که در تعرفه های رای قابل مشاهده است، 10 نفر از منتخبان مجمع اول که سازوکار و مکانیسم جبهه را نیز پذیرفته بودند معرفی می شوند و مجمع فعلی از میان آنها 5 کاندیدا را برخواهد گزید.

این ترکیب 10 نفره به استحضار و تایید هیئت محترم امنای جبهه رسیده است.

لازم به ذکر است، تمامی 10 کاندیدای فعلی متعهد شده اند به تصمیم شورای مرکزی در این باره که چه تعداد از منتخبان پس از این مجمع در انتخابات ثبت نام کنند، چه تعداد در مناظرات حاضر شوند و نهایتا کاندیدای نهایی چه کسی باشد، پای بند باشند.

همچنین کاندیداها متعهد هستند در تشکیل تیم آینده دولت خود با جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی و تیم معرفی شده از سوی آن همکاری و هماهنگی کنند.



 رئیسی به‌خاطر زلزله مشهد نتوانست در مجمع حضور یابد

حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی که یکی از 10 کاندیدای انتخاب شده در نخستین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی بود، به دلیل وقوع زلزله در مشهد و نیاز استان خراسان رضوی به کمک‌های آستان قدس رضوی به فرآیند امدادرسانی، نتوانسته که در دومین مجمع عمومی که هم‌اکنون در حال برگزاری است، حضور یابد.


یادداشت حجت‌الاسلام رئیسی

وی همچنین در پیامی که حجت‌الاسلام رحیمیان آن را قرائت کرده است، اعلام کرده که، "قصد بنده حضور در این جلسه بود که به دلیل زلزله مشهد ضرورت دیدم در جمع مردم متدین مشهد حضور یابم. مراتب تشکر خود را ازحسن انتخاب جبهه اعلام می‌کنیم و امیدواریم به زودی توفیق دیدار دوستان را پیدا کنم."




از چپ به راست: حسین فدایی، مهرداد بذرپاش، حمیدرضا حاجی‌بابایی و سید عزت الله ضرغامی

 از راست به چپ: علیرضا زاکانی، حسن غفوری‌فرد، علی نیکزاد، حمیدرضا حاجی‌بابایی، رستم قاسمی و مهرداد بذرپاش



حجت‌الاسلام رحیمیان:نامزدهای «جبهه مردمی»پذیرفتند تا رسیدن به گزینه واحد پشتیبان باشند

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن رحیمیان رئیس شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی صبح امروز در دومین مجمع ملی این جبهه که در مجموعه شهر آفتاب در حال برگزاری است، گفت: شهادت می‌دهیم که با الهام از مکتب امام حسین(ع) و راه عاشورا و کربلا هدفی جز اصلاح امور و خدمت به اسلام و نظام اسلامی و انقلاب اسلامی نداریم. 

وی ادامه داد: گواهی می‌دهیم که آنگاه که انتخاب می‌کنیم، برای خدا باشد و هدفی جز انقلاب اسلامی و ملت اسلام را در نظر نگیریم. 

رئیس شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی گفت: خدایا گواهی می‌دهیم که آنها که نامزد این صحنه خطیر شده‌اند هدفی جز اسلام و مصلحتی جز ملت اسلام در نظر ندارند و نشان آن هم این است که این میثاق را پذیرفته‌اند و از صمیم قلب فرآیند جبهه مردمی نیروهای انقلاب را پذیرفته و این راه را با استقامت و پایداری می‌پیمایند تا به آنچه مورد نظر خداوند است، دسترسی پیدا کنیم. 

حجت‌الاسلام والمسلمین رحیمیان با اشاره به شرایط حساس کنونی کشور خاطرنشان کرد: در این مقطع حساس تاریخ، نمایندگان و اقشار و شوراهای استانی و شهرستانی ما تلاش خواهند کرد همه دغدغه‌مندان این نظام و سرنوشت جامعه و رفع مشکلات مردم را مدنظر قرار دهند و هر آنکه دغدغه اسلام دارد را زیر این چتر قرار دهند و هیچ انسان دغدغه‌مندی از پوشش این حرکت بزرگ جا نماند.

وی در پایان عنوان کرد: امیدواریم فرآیندی که امروز طی خواهیم کرد و از میان 10 نفر که بعضا حضور خواهند داشت و بعضا هم در این جلسه حضور ندارند، ولی همگی پیمان این جبهه را پذیرفته‌اند به 5 نفر برسیم و با ادامه این راه به کمال خود دست پیدا کنیم.

نظر شما